Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gürses Termal Otel baştan aşağı yenileniyor

Gürses Termal Otel baştan aşağı yenileniyor
Gürses Termal Otel baştan aşağı yenileniyor

Sandıklı Belediyesi tarafından yapılan ihaleyle 10 yıllığına kiralanan ve ismi Gürses Termal Otel olarak değişen yeni termal otelde ve küçük otelde tadilat çalışmaları başladı.

Her iki otelin tüm odalarının ve kullanılır alanlarında revizyon yapacaklarını belirten Otel Müdürü Veli Karaca ve Gürses Termal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Gürses, tadilat çalışmalarından sonra müşteri oranlarını %90’lara çıkarmak için tanıtım çalışmalarını hızlandıracaklarını ve Sandıklı ile Hüdai Kaplıcası ismini ön plana çıkaracaklarını söyledi.

MÜŞTERİ ORANINI ARTTIRACAĞIZ
Gürses Termal Otel Genel Müdürü Veli Karaca; “Ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelen yerli misafirlerimize daha kaliteli güzel hak ettikleri hizmetleri sunabilmek için otelimizde tadilat çalışmalarına başladık. Mevcut müşteri oranını % 63’ler den yükselterek % 90’lara çıkarmayı amaçlıyoruz. Termal Turizm tutkunlarına daha kaliteli tatil imkanı sunabilmek için Gürses Grup olarak tüm çalışmalarımız bütün bir hızıyla devam ediyor. Tanıtım ve reklam çalışmalarını hızlandırıp Sandıklı ve Hüdai Kaplıcaları ismini ön plana çıkaracağız. Yeni sezona yenilenmiş tesislerle girmeyi hedefliyoruz. İki otelin de tüm odaları başta olmak üzere her yerlerinin dekorlarını yenileceğiz. Amacımız tesislerimize gerek şifa bulmak için gelen gerekse dinlenmek için gelen vatandaşlarımıza güler yüzlü dört dörtlük hizmeti sunmaktır.” diye konuştu.
ODA SAYISI İLERLEYEN DÖNEMLERDE YÜKSELECEK
Gürses Termal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Gürses ise yaptığı açıklamada; “Termal Turizmin başkenti olan Afyonkarahisar’da böyle bir tesis kurmaktan oldukça memnunuz. Revizyon sonrasında Hüdai Kaplıcası’nda ki oteller arasında rekabet ortamı oluşacak. Sandıklı’ya geniş bir yatırım ve güzel bir tesis kazandırma düşüncesindeyiz. Yaklaşık 80 kişilik personel istihdam edeceğiz. Yenilenecek otellerimizin ihalesini Sandıklı’lı Kozanlar firmasına verdik. Firma yöneticileri tadilat boyunca yaklaşık 100 kadar hemşerimizi çalıştıracak. Bu da Sandıklı’ya verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Yenilenen otellerimiz yine Sandıklı’ya kalacak. Tesislerimiz tamamlandığında Sandıklı’lı vatandaşlarımıza da iş imkanı sağlayacağız.” dedi.
“OTELLERİN KİRAYA VERİLMESİ SANDIKLI İÇİN ÖNEMLİ BİR MİLAT”
Hüdai Kaplıcası’nda otellerde yapılan tadilat çalışmalarını inceleyen Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol; “10 yıllığına kiraya verdiğimiz iki otelde tadilat çalışmaları sürüyor. Daha önce de dile getirdiğim gibi Belediyelerin görevi işletmecilik değil, hizmet etmek. Ben görev sürem boyunca bunu 3 yıl denedim ama özellikle yeni açılan otellerden sonra rekabet gücümüz iyice azalmıştı. Otellerimizi kiralayan firma yaptığı revizyonlarla ve profesyonel anlayışla işe başladı. Her iki otelin tüm odaları başta olmak üzere tüm kullanılabilir alanlarında tadilat yapıyorlar. Otellerin kiraya verilmesi Sandıklı için önemli bir milattır. Biz otellerimizi satmadık, 10 yıllığına kiraya verdik.” şeklinde konuştu.
“SABİT GELİR
ELDE EDİYORUZ GİDERİMİZ YOK”
Otellerin kiraya verilmesiyle birlikte sabit gelir elde edildiğini kaydeden Başkan Elibol, “Otellerimizi kiraya vererek esnafımıza olağan harcamalarımızdan ve elektrik külfetinden kurtulduk. Hiçbir masrafımız yok. Aksine kira getirisi ve sıcak suyu satmamızdan elde ettiğimiz sabit gelirimiz oldu. Ayrıca Hüdai Kaplıcası özel işletmeyle adına yakışır bir şekilde temsil edilecek. Otelleri kiraya verdiğimiz gibi kaplıcada ki apartları, umumi banyoları, çamur banyolarını ve kür merkezini de ihale yoluyla 10 yıllığına kiraya vereceğiz. İhaleyi alan firma apart dairelerde ve diğer iştiraklerde revizyonlar yapacak. Kaplıcamıza gelen misafirlerimiz, otellerimizde, apart dairelerimizde ve diğer iştiraklerde profesyonel turizm anlayışıyla daha iyi hizmet alacaktır. Belediyemiz ve Hüdai Kaplıcası 10 yıl sonra daha iyi işletilebilir ve dolu tesislere kavuşacaktır. Kira süresi dolduktan sonra gelecek olan Belediye yönetimi bu tesisleri ister kiralar ister kendisi işletir.” dedi. (Kocatepe)