Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Güvenevler’e Millet Bahçesi Yapacağız”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Güvenevler Mahallesi’nde Millet Bahçesi yapacaklarını belirtti. Uluçay, “Hemşehrilerimizin dinlenme, spor yapma ve açık hava da vakit geçirme imkânlarını artırmak, sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için projemizi hizmete sunacağız.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Güvenevler Millet Bahçesi” projesi ile ilgili açıklama yaptı.
Başkan Adayı Uluçay, konu hakkında şunları kaydetti: “Afyonkarahisar’ımızın yeşil alanlarının geliştirilmesi ve hemşehrilerimizin rekreasyon ihtiyaçlarının karşılanması için ‘Güvenevler Millet Bahçesi’ projemizi hizmete sunacağız. Güvenevler Mahallesi (Eski Çimento Fabrikası) içindeki arazide 26.000 metrekarelik alana doğa ile iç içe geçen bir yaşam alanı oluşturacağız. Hemşehrilerimizin dinlenme, spor yapma ve açık hava da vakit geçirme imkânlarını artırmak, sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için projemizi hizmete sunacağız. Projemizle birlikte şehrimizde yaşayan tüm hemşehrilerimiz aileleriyle ve çocuklarıyla birlikte hoşça vakit geçirebilecekler. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti