Hacı Adaylarına Seminer Düzenlendi

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına yönelik 'Hac Eğitim Seminerleri' yapıldı.

Mayıs ayında yola çıkacak olan hacı adaylarına yönelik düzenlenen seminerlerin ilki, 14 Mayıs 2025 Pazartesi günü Kamil Miras Anadolu Lisesi Konferans Salonunda, ikincisi ise 15 Nisan 2025 Salı günü Uydukent Selçuklu Camiinde gerçekleştirildi.

Hacı Adaylarına Seminer Düzenlendi

Seminer açılışlarında konuşan Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, hac ibadeti için bu yıl kurada çıkarak, Allah’ın misafirleri olacak olan hacı adaylarını tebrik etti. İmamoğlu, hacı adaylarına hayırlı yolculuklar dileyerek sağlıkla dönmelerini diledi.

Hacı Adaylarına Seminer Düzenlendi

Seminerlerde Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu’nun yanı sıra; İl Müftü Yardımcısı Mevlüt Şahiner,  İl Müftü Yardımcısı Sinan Cansever, İl Müftü Yardımcısı Harun Küçük, İl Müftü Yardımcısı Ayşegül Kurt ve Hac ve Umre Şube Müdürü Memet Nuri Durdu görev aldı.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme