Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hakan Ateş Kimdir Nerelidir?

Hakan Ateş kimdir nerelidir? sorusu bugün internette ne çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, Hakan Ateş kimdir nerelidir? Neden bugün internette en çok arananlar listesinde yer aldı? Kimler neden dolayı Hakan Ateş nerelidir? Sorusuyla google de arama yaptı. Tüm bu soruların yanıtı haberimizde.

Hakan Ateş kimdir nerelidir?

DenizBank iştirakleri olan Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş., Intertech A.Ş. ve DenizBank AG’de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdüren Hakan Ateş, 2020 Eylül ayı itibarıyla Emirates NBD Mısır’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. 2015 yılında Bahçeşehir Üniversitesi tarafından Türkiye’ye Değer Katanlar Ödülü’ne layık görülen Ateş, iki çocuk babasıdır.

HAKAN ATEŞ KARİYER HAYATI

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme alanında Lisans eğitimini tamamlayan Hakan Ateş, Kariyerine 1981 yılında İş Bankası’nda Teftiş Kurulu Müfettişi olarak başladı. 1986 –1993 yılları arasında Interbank’ın çeşitli birimlerinde görev aldıktan sonra Elmadağ, Şişli, Bakırköy, İzmir ve Merkez Şubeleri’nde Şube Müdürlüğü yapmıştır. Interbank’ın Nakit Yönetimi Sistemini kurmuş ve 1993 yılında Merkezi Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır. 1994-1996 yılları arasında Bank Ekspress’te Mali İşler ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmış ve Bank of America’nın danışmanlığında Bank Express’in yeniden yapılandırılması projesini yürütmüştür. Rusya’da GarantiBank Moscow’u kurmuş, 1996 Haziran ayından itibaren bir yıl boyunca burada Genel Müdür olarak görev yapmıştır. 1997 Haziran ayında DenizBank’ta Kurucu Genel Müdür olarak başladığı görevine halen devam etmektedir.

HAKAN ATEŞ ASLEN NERELİ?

Hakan Ateş aslen Ankaralı’dır.