Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hakkari’yi arayın ve onları sevdiğinizi söyleyin”

“Hakkari’yi arayın ve onları sevdiğinizi söyleyin”
"Hakkari’yi arayın ve onları sevdiğinizi söyleyin"

Ünlü tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Atatürk Kültür Merkezinde, Milli Şair Mehmet Akif Ersoyu’u canlandırdı

Ümit Gönüllü Eğitimciler Derneği (Ümit Gönder) tarafından düzenlenen gösteriye katılan ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez, gösterisiyle, katılımcıların takdirini kazandı.
Mehmet Akif’in yaşantısından güldüren ve düşündüren bölümleri canlandıran Yenilmez, Türkiye’de akan kanın durması için de katılımcılara bir çağrıda bulundu.
Katılımcılara Hakkari’deki rastgele bir telefonu çevirerek, onlarla konuşmalarını isteyen Yenilmez, “Bugün yarın hatta her gün, Hakkari’deki bir telefon numarasını çevirin. Onlara ‘Ben Afyonkarahisar’dan arıyorum ve sizi gerçekten çok seviyorum’ deyin. İnanın oradaki insanlar bundan çok mutlu olacaklardır. Bu kanın durması için herkesin üzerine düşeni yapması lazım. Siz de bir telefonla bu kanın durmasına katkıda bulunabilirsiniz.” diye konuştu.
Konuşmayı alkışlarla karşılık veren katılımcılar, Yenilmez’in tavsiyesine uyacaklarını söylediler. Yenilmez, oyun sonunda uzun süre ayakta alkışlandı. (Kocatepe)