Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hamm’la işbirliği gelişiyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi’ni temsilen 8
Hamm'la işbirliği gelişiyor

Afyonkarahisar Belediyesi’ni temsilen 8 Mart’ta kardeş şehir Hamm’a bir ziyaret gerçekleştiren Belediye Meclis Üyesi Günay Kart, önemli görüşmelerde bulundu. Ayrıca birçok alanda yeni anlaşmalar yapan Meclis Üyesi Günay Kart, ziyaret dönüşü bu anlaşmalarla ilgili bir açıklama yaptı.
İlk olarak, Belediye hizmetleriyle ilgili yeni bir işbirliği yapacaklarını belirten Günay Kart, altyapı ve kanalizasyon çalışmalarıyla ilgili Afyonkarahisar Belediyesi’nde görevli teknik personelin Hamm Belediyesi’ne inceleme amaçlı bir ziyaret gerçekleştireceğini söyledi. Sağlık alanında ise yaşlı bakım hizmetleriyle ilgili eğitim amacıyla Hamm kentine bir ziyaret gerçekleştirileceğini kaydeden Kart, Belediye hizmetleri ve sağlık alanındaki bu iki işbirliğinin Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın talebi doğrultusunda yapıldığını ifade etti.
 Eğitim ve spor alanında da önemli bir işbirliği yaptıklarını dile getiren Meclis Üyesi Günay Kart, ilimizden ve Hamm kentinden bir okul ve spor merkezi ile karşılıklı kardeşlik ilişkilerinin başlatılacağını açıkladı. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Hamm Büyükşehir Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann’ın gençlere çok büyük önem verdiğini dile getiren Günay Kart, her iki kentin gençlerinin yeni projeler üretmek üzere karşılıklı ziyaretler yapacağını söyledi. Ekonomik ilişkilerin biraz daha artacağını belirten Kart, Başkan Petermann’ın, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde işadamlarından oluşturulacak bir heyeti Hamm’a davet ettiğini kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)