Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Han: Zafer Haftası etkinliklerine davetlisiniz

Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, Afyonkarahisar halkını 25 Ağustos Cuma akşamı Şuhut’ta düzenlenecek olan etkinliklere ve akabinde yapılacak olan Zafer Yolu yürüyüşüne davet etti

 Şuhut Kaymakamı Harun

Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, Gün FM’in programına katılarak Zafer Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler verdi.
DİJİTAL REHBERLİK UYGULAMASI GELİŞTİRİLDİ
Şuhut’ta bulunan Büyük Taarruz Karargâhı için bir uygulama geliştirildiğini belirten Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, “Kaymakamlığımız tarafından Artırılmış Gerçeklik ile hazırlanan Dijital Rehber uygulaması geliştirildi. Bu yenilikle birlikte Büyük Taarruz Zaferinin başlangıç noktası olan bu güzel konağa ve tarihi anlara tanıklık etmek isteyen ziyaretçilerimizi bekliyoruz. Ziyaret edecek olanlar Karargâh AR isimli bu uygulamayı telefonlarına indirebilirler. Bu uygulama sayesinde hem karargâhla ilgili bilgi sahibi olacak hem de Atatürk ile fotoğraf çekinebilecekler.” dedi.
ŞUHUT ÖNEMLİ ETKİNLİKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Büyük Taarruz Zaferi’nin 101’nci yıldönümü nedeniyle Şuhut’un birçok önemli etkinliğe ev sahipliği yapacağını ifade eden Han, “25 Ağustos Cuma akşamı Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’ın teşrifleri ile önce Atatürk Evimizi ziyaret edeceğiz. Akabinde atlı birlikleri İzmir’e uğurlayıp kortej yürüyüşü gerçekleştirerek ilçe stadyumuna geçeceğiz. Stadyumda Kültür Bakanlığı sanatçıları tarafından konser gerçekleştirilecek ve dans gösterisi olacak. Stadyum etkinliklerinin ardından Çakırözü Köyüne hareket ederek Zafer yürüyüşü başlayacak. Tüm etkinliklere vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. Han, çok yakında ilçelerinde bulunan eski bir konağı restore ettiklerini, burayı Kitap Kafe haline getireceklerini ve özellikle gençlerin ve kadınların hizmetine sunacaklarını sözlerine ekledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti