Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hande Sarıoğlu, Nasıl Ünlü Oldu?

Sunucu Hande Sarıoğlu’nun takipçileri ünlü sunucunun nasıl ve ne zamandan itibaren ünlü olduğunu araştırıyor.

Sunucu Hande Sarıoğlu’nun takipçileri

Hande Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 tarihinde Düzce’nin Akçakoca İlçesinde dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan ünlü sunucu 2010 yılından itibaren günümüzde de etkin isimlerdendir.
AŞK-I MEMNU DİZİSİNDE KONUK OYUNCU OLMUŞTU
2008-2010 yılları arasında Kanal D’de yayımlanan Aşk-ı Memnu dizisinde düğün organizatörü rolünde konuk oyuncu olarak yer alan Hande Sarıoğlu, 2010 yılında Star TV’de yayımlanan ve Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programında yer aldı. Bu tarihten itibaren tanınıp ün kazanmaya başlayan Hande Sarıoğlu, 2011’de Pasaport adındaki yarışma programında Ümit Erdim ile birlikte sunuculuk yaptı. Sarıoğlu, FOX’ta yayımlanan Kaç Para Kaç programının sunuculuğunu yaptıktan sonra 2016 yılının Şubat ayında TV8’de yayımlanmaya başlayan Böyle Çok Daha Güzelsin programında Alp Kavasoğlu ve Sema Çelebi ile birlikte jüri üyesi olarak bulundu.
ŞUBAT 2024’DEN İTİBAREN SÖYLEMEZSEM OLMAZ PROGRAMINI SUNUYOR
2017 yılında Ağustos ayından itibaren Tivibu Spor’da çalışmaya başlayan Hande Sarıoğlu, 13 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Habertürk TV’de çalışmaya başladı. Emin Çağlar ve Fatih Altaylı’nın yorumculuk yaptığı Spor Saati programını sundu. 2 Aralık 2019’daki programda Altaylı ile tartıştıktan sonra programın sunuculuğunu bıraktı. Habertürk TV’de spor haberlerini sunan Sarıoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video nedeniyle işine son verildiğini açıkladı. 19 Şubat 2024 tarihinden itibaren Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti