Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hapisten Çıktıktan 4 Gün Sonra Yaşlı Bir Adamı Demir Çubukla Öldürdü!

Cezaevinden yeni çıktığı belirlenen 24 yaşındaki şahıs, 65 yaşındaki adamı demir sopayla döverek öldürdü.

Cezaevinden yeni çıktığı belirlenen

Kocaeli’de yaşanan elim olayda cezaevinden yeni çıktığı bildirilen T.C. isimli şahıs, 11 sene önce kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia ettiği 65 yaşındaki adamı, demir çubukla defalarca vurarak öldürdü. Kısa sürede yakalanan 24 yaşındaki şahıs, hakim karşısına çıktı.

Hapisten Çıktıktan 4 Gün Sonra Yaşlı Bir Adamı Demir Çubukla Öldürdü!

“PAZAR YERİ KAN GÖLÜNE DÖNDÜ”

 

Gölcük ilçesinde, Değirmendere Salı Pazarı girişinde sabah saatlerinde meydana gelen feci olayda, 4 gün önce cezaevinden çıktığı kaydedilen T.Ç., pazar tezgahı kurmakta olan 65 yaşındaki Şakir K’yı gözüne kestirmişti. Yanına yaklaştığı adama herkesin şaşkın bakışları arasında demir çubukla vurmaya başlayan T.Ç., yere yığılıp kalan şahsın yanından hızla uzaklaştı.

 

Pazar yeri kan gölüne dönerken olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaşlı adamın vefat ettiğini belirledi. T.Ç., polis ekipleri tarafından yürütülen incelemelerin ardından kısa sürede yakalandı ve gözaltına alındı. İfadesi alınan şüpheli, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

“Madde etkisi altındaydım…”

 

Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde hakkında, “Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme” suçundan dava açılan T.Ç., duruşmaya SEGBİS ile uzaktan katılırken taraf avukatları ve vefat eden kişinin yakınları mahkeme salonunda hazır bulundu.

 

Savunması için kendisine söz verilen T.Ç., “Daha önce ifade ettiğim gibi 13 yaşında maktul tarafından tecavüze uğradım. Olay anında madde etkisindeydim. Şakir’i görünce bana yine istismar edeceğini düşünerek madde etkisiyle hareket ettim. Yaşananlardan dolayı pişmanım,” diyerek şöyle devam etti:

“Tahliyemi istiyorum. Cezaevinden çıkınca kendime iş bulacağım. Umudumu kesmedim, gelecek için her zaman bir planım var. Dışarı çıktığımda en ufak olaya karışırsam bana en ağır cezayı verin.” Dedi.

 

“11 SENE ÖNCE BANA TECAVÜZ ETMİŞTİ”

 

Böylelikle şahıs, “11 sene önce bana tecavüz etmişti” diyerek 65 yaşındaki adamı herkesin önünde demir çubukla öldürdüğünü itiraf etti.

Madde etkisi altında olduğunu öne sürerek tesirle suç işlediğini iddia eden sanığın, tahliye talebi mahkeme salonunda tepki çekerek seslerin yükselmesine neden oldu.

 

Öte yandan sanığın daha önce psikolojik tedavi gördüğü ve tedavisine ilişkin evrakların mahkemeye sunulduğu dikkatlerden kaçmadı.

 

Mahkeme heyeti, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumuna sevkine ve tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

 

 

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti