Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hastanelerden uzak mahallelere semt poliklinikleri açacağız”

AK Parti Belediye Başkan
“Hastanelerden uzak mahallelere semt poliklinikleri açacağız”

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, AK Parti il ve ilçe teşkilatı ile birlikte Özel Fuar Hastanesi’ni ziyaret etti. Fuar Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Şükrü Yücel misafirlerini hastanenin girişinde karşılayarak hastanenin ilgili birimleri gezdirdi. Öğle yemeğinde hastane personeliyle bir araya gelme fırsatı bulan Zeybek, yemekhanede 31 Mart seçiminin önemine ilişkin bir konuşma yaptı.
“AFYON’UN İLK ÖZEL HASTANESİ”
Zeybek, “Afyonkarahisar’ımızın ilk özel hastanesi olan Fuar Hastanesi 1998 yılında Afyon Tıp Merkezi olarak kurulmuştur. Kurulduğu günden beri şehrimize büyük hizmetler veren hastanemiz hizmet kalitesini her geçen gün arttırarak çalışmalarına devam etti. Hastanemiz güler yüzlü personeli, alanında uzman hekim kadrosuyla halkımızın en çok tercih ettiği hastanelerden biri olmuştur. 31 Mart yerel ve mahalli seçimlerinin şehrimize ve vatandaşlarımıza şimdiden hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz”. ifadelerini kullandı.
“SAĞLIK ALANINDA TÜRKİYE’DE ÖNEMLİ BİR KONUMA SAHİBİZ”
Afyonkarahisar ile ilgili projelerinden bahseden Zeybek, “Fuar Hastanemiz Yenice, Sahipata ve çevre mahallerimize hizmet veren güzel ve modern bir hastanemiz. Bizler göreve geldiğimiz takdirde Devlet Hastanesinden uzak olan bazı mahallelerde semt poliklinikleri açmayı düşünüyoruz. Binasını Belediye olarak biz yapıp, iç teşrifatını İl Sağlık Müdürlüğüne vereceğiz. Semt poliklinikleri 24 saat hizmet verecektir. İlimizde sağlık alanında büyük gelişmeler yaşanmıştır. Son on yılda şehrimiz sağlık alanında büyük başarılara imza attı. Sağlıkta memnuniyet oranı çok düşükken günümüzde yüzde 90’lara kadar ulaşmıştır. Dolayısıyla ilimiz sağlık alanında Türkiye ‘de önemli bir konuma sahip olmuştur.” dedi.
“AFYON’A 362 MİLYON LİRA
SAĞLIK YATIRIMI YAPILDI”
Hükümetin Afyonkarahisar’a sağlık alanında yaptığı yatırımlar hakkında bilgiler veren Zeybek şöyle konuştu: “AK Partimiz halkımıza verdiği sağlık hizmetini devletin sağladığı bir lütuf olarak değil, bir hakkın teslimi olarak görmektedir. Parası olmayanların hastane kapılarından geri çevrildiği günleri hiçbir zaman unutmayacağız. Bebeklerin ve cenazelerin rehin tutulduğu bir Türkiye vardı. Artık o günleri ülke olarak geride bıraktık. Özel kuruluşlardan yararlanma imkânı artık daha da kolaylaştı. Vatandaşlarımıza hastanelerin kapısı kamu ya da özel demeden herkese açtık. Afyonkarahisar’a 362 milyon TL sağlık yatırımı yapıldı. Ultrason cihazı sayısı 2002 yılında 4 iken günümüzde 21’e ulaşmıştır.”
MORAL ZİYARETİNDE BULUNDU
Fuar Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Şükrü Yücel’de konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Adayı Mehmet Zeybek’e çalışmalarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, AK Parti İl ve ilçe teşkilatı ile birlikte hastaneyi gezerek hastane çalışanlarına ‘kolay gelsin’, hastalara da ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti