Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hat sanatı, Park Afyon’da sergilendi

Afyonkarahisar Belediyesi, Hattat Ahmet
Hat sanatı, Park Afyon'da sergilendi

Afyonkarahisar Belediyesi, Hattat Ahmet Karahisari anısına Kadim Sanatlar Dergisi ile birlikte “Hüsn-i Hat Sergisi” düzenledi. Ramazan Ayına özel olarak düzenlenen sergi, Park Afyon Alışveriş Merkezi’nde yoğun katılımla açılarak sanatseverlerin beğenisine sunuldu.     
AÇILIŞA YOĞUN KATILIM    
Açılışa, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ile Hatice Özkal, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma, Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık ve çok sayıda hat sanatçısı ile birlikte sanatseverler katıldı.
55 FARKLI SANATÇININ ESERLERİ VAR
6 farklı şehirden 55 hat sanatçısının hazırladığı, hat, tezhip, ebru ve naht eserlerden oluşan 95 tablonun sergilendiği sergide, açılışın ardından eserleri inceleyen protokol mensuplarına, Kadim Sanatlar Dergisi Yazı İşleri Müdürü Hattat Hasan Hüseyin Ertunç tarafından bilgi verildi. Park Afyon Alışveriş Merkezi’nin zemin katında açılan serginin 30 Mayıs Salı gününe kadar açık olacağı bildirildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti