Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hayırcı Avrupa’ya en güzel ders sandıkta verilecek

Emirdağ temasları kapsamında ilk
Hayırcı Avrupa’ya en güzel ders sandıkta verilecek

Emirdağ temasları kapsamında ilk olarak Emirdağ İlçe Müftülüğü’nün organize ettiği hafızlık törenine katılan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, genç hafızların mutlu gününe ortak oldu. Milletvekili Hatice Özkal’ın yanı sıra AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Afyonkarahisar Müftüsü Şükrü Kabukçu ve Emirdağ İlçe Müftüsü Aytekin Akçin’de hafızlık törenine katıldı. Hafızlık töreninde yaptığı konuşmada Kur’an-ı Kerim eğitiminin önemine değinen Özkal, özellikle çocuklara Kur’an-ı Kerim eğitiminin teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.
YANLIŞ BİLGİLERLE AZİZ
MİLLETİMİZİ YANILTMAK İSTİYORLAR
Emirdağlı kadınlarla ev toplantılarında da bir araya gelen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, kadınlara 16 Nisan’da oylanacak anayasa değişikliğine ilişkin bilgiler verdi. Özkal, “Türkiye’de hayır kampanyası yürütenler yalan, yanlış bilgilerle aziz milletimizi yanıltmak istiyorlar. Anayasa değişikliğindeki maddelerde çok açık. Gazeteler bile her gün değişiklik metinlerini yayınlıyor. Değişik metnini okuyan herhangi bir kişi, Cumhurbaşkanlığı sisteminin Türkiye’nin gücüne güç kattığını çok rahatlıkla görebilir” şeklinde konuştu.
TELEFON GÖRÜŞMESİ
YAPMANIZI RİCA EDİYORUM
Emirdağlılardan referandumun önemini yurt dışındaki akrabalarına anlatmalarını isteyen Özkal, “Avrupalıları görüyorsunuz açık açık ‘hayır’ kampanyası yürütüyorlar. ‘Evet’ diyenleri engelleyip, tüm ‘hayır’ kampanyasına kapılarını açan Avrupalıların, bakanlarımızı ülkelerine almamak neher tür çirkeflikler yaptıklarını hep birlikte gördük. Ancak sizlerden ülkemiz için birer telefon görüşmesi yapmanızı rica ediyorum. Ülkemizin; istiklali, istikbali ve istikrarı için yurt dışındaki akrabalarınızı arayıp onlara da bu referandumun önemini anlatın. Siz anlatın ki; Avrupalılar ne yaparsa yapsınlar, oradaki akrabalarımızla, soydaşlarımızla, kardeşlerimizle aramızdaki bağı ve iletişimi koparamayacaklarını 16 Nisan’da bir kez daha görsünler” ifadelerini kullandı.  
Emirdağ ziyaretleri kapsamında AK Parti Emirdağ İlçe binasını da ziyaret eden Milletvekili Hatice Özkal, Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu’dan Emirdağ’daki çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti