Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hayırseverlerin desteği koronavirüsle mücadeleye destek oluyor

Hayırsever vatandaşlar ve kurumlar

Hayırsever vatandaşlar ve kurumlar Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde (AFSÜ Hastanesi) sürdürülen koronavirüs salgınıyla mücadeleye, bağışlarıyla destek oluyor.

Sağlık alanında tematik bir üniversite olan AFSÜ’nün uygulama birimi olmasıyla kendisini yenileyen AFSÜ Hastanesi, koronavirüs salgını dolayısıyla sağlık alanında doğan ihtiyaçlar ve hastaların artan beklentileri doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyor.
Devletin sağlık alanında sağladığı geniş imkânları derhal kullanıma sunan AFSÜ Hastanesi, alt yapısının daha da geliştirilmesi amacıyla vatandaşların ve kurumların yapacağı bağışları belirli koşullar çerçevesinde kabul ediyor. Bu kapsamda son dönemde Aral Teknik Koleji ve Sağlıklı Nesiller Grubu gibi kurumların bağışlarının yanı sıra Yasin Aslan, Sinan Gürses ve Hüseyin Er gibi vatandaşlar tarafından yapılan ayni bağışlar kabul edildi.
AFSÜ Rektörlüğü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
“Salgın dolayısıyla yaşanan yoğun ve hassas sürecin başarıyla atlatılabilmesi için yöneticilerimiz ve personelimiz ciddi bir çalışma azmi ortaya koymaya devam ediyor. Devletimiz sağlıkla ilgili her tür ihtiyacın karşılanması için gerekli planlamayı ve desteği sonuna kadar sağlamaktadır. Bu noktada özellikle kısa sürede karşılanması gereken belli eksikliklerin giderilmesi adına hayırsever yurttaşlarımızdan ve kurumlarımızdan destek talepleri gelmektedir. Bu talepler, mevzuat çerçevesinde belirli kriterler göz önünde bulundurularak kabul edilebilmektedir. Bu zor günlerde dayanışma ve birliğin en güzel örneklerini gösteren milletimizin hayırseverliğini göstermeye devam edeceğine inanıyoruz. İnşallah milletimizin azmi ve sabrı ile salgın sürecini en kısa sürede aşacağız.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti