Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hayvan Bakımevi ziyaretçi akınına uğradı

Hayvan Bakımevi ziyaretçi akınına uğradı

Afyonkarahisar Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla minik konuklarını ağırladı

Geçici Hayvan Bakımevinde koruma altında bulunan kedi ve köpekler, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla ziyaretçi akınına uğradı.
Hayvan Bakımevini; 15 Temmuz Şehitler Anaokulu, TED Koleji, Doğa Koleji, Yavuzoğlu Koleji, Sandıklı Mektebim Koleji, Nurettin Karaman İlkokulu ve Beyazıd İlkokulu öğrencileri ziyaret etti.
Çocuklar getirdikleri mama ve sütlerle hayvanları kendi elleriyle besledi. İnsan dostu olan hayvanların yaşamın güzelliği olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Allah’ın bizlere emaneti olan, hayvanların her durumda yaşam hakkı olduğunu söyledi. Hayvanların can güvenliği, barınma ve beslenme ihtiyacının giderilmesinin en büyük görevlerden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Zeybek, “Çünkü hayat, can dostlarımızla paylaştıkça anlamlı. Afyonkarahisar Belediyesi olarak bakım evimizde can dostlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz. Onlara sevgi ve şefkatle bakıyoruz. Onların sadece bir gün değil her gün yanındayız.” diyerek herkesi hayvanların hakkını korumaya davet etti.