Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hayvancılık ilimiz için önemli – Kocatepe Gazetesi

Hayvancılık ilimiz için önemli – Kocatepe Gazetesi
Hayvancılık ilimiz için önemli

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya ve beraberindeki Hayvancılık Kooperatifi Birlik Başkanı Ahmet Tintaş, Vali Aziz Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Konuklarıyla karşılıklı bilgi alış verişinde bulunan Vali Aziz Yıldırım, ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, Afyonkarahisar’ın tam anlamıyla tarım ve hayvancılık memleketi olduğunu, halkımızın çoğunluğunun ziraat ve hayvancılıktan geçimini sağladığını belirtti.
Ziraat ve hayvancılığın Afyonkarahisar’da son derece önemli olduğunun altını çizen Vali Yıldırım, sivil toplum kuruluşlardan vatandaşlarımızın birçok konuda destek aldığını belirtirken, bu tür kurum ve kuruluşların tarım ve hayvancılıkla uğraşan kişilere yol gösterdiğini ve ne tür desteklerden faydalanabilecekleri konusunda onlara yardımcı olduğunu söyledi.
Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya ve Hayvancılık Kooperatifi Birlik Başkanı Ahmet Tintaş, faaliyet ve projeleri hakkında Vali Yıldırım’a bilgi vererek, çalışma ve faaliyetlerde Sayın Valinin desteklerini alacaklarına emin olduklarını belirtirken kendilerine saygı ve şükranlarını ilettiler.