Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hedef 2016 Ünite Kan Bağışı

14 Mart 2016 Pazartesi
Hedef 2016 Ünite Kan Bağışı

14 Mart 2016 Pazartesi günü başlayan ve 31 Mart 2016 Perşembe gününe kadar devam edecek olan proje ile kanın acil değil her zaman önemli bir ihtiyaç olabileceği belirtiliyor.
“SEN BEN YOK BİZ VARIZ”
Yürütülen proje hakkında konuşan Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman Gücek, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde Öğrenci Konseyi  tüm topluluk ve kulüpler olarak, ilk defa birlikte bir şeyler yapabilmenin gururunu yaşayıp, tüm kamuoyuna bir ve beraber nasıl olunur bunun mesajını vermek istedik.  Bu projede ‘sen ben yok biz varız’ demek istedik. Bu sebeple tüm akademik ve idari personeli, öğrenci arkadaşlarımızı birlik ve beraberliğimize destek olmak amacıyla ‘Hedef 2016 Ünite Kan Bağışı’ projemize davet ediyoruz” dedi.
Proje kapsamında gönüllü kan bağışçısı olmak isteyen akademik ve idari personel ile öğrencilerin; 21 Mart 2016 tarihinde Vadi Kafe, Turizm Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu’nda; 22 Mart 2016 tarihinde Eğitim Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi’nde; 23 Mart 2016 tarihinde İslami İlimler Fakültesi ve Sultandağı Meslek Yüksekokulu’nda; 24 Mart 2016 tarihinde Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda; 25 Mart 2016 tarihinde ise Afyon Kocatepe Üniversitesi Camisi’nde kan bağışı yaparak “Hedef 2016 Ünite Kan Bağışı” projesine destek olabileceği belirtildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti