Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hedef Altınordu’nun üzerine çıkmak: “Yetenekli sporcuları AFJET Afyonspor’a kazandıracağız”

2018-19 futbol sezonunda Spor
Hedef Altınordu’nun üzerine çıkmak: “Yetenekli sporcuları AFJET Afyonspor’a kazandıracağız”

2018-19 futbol sezonunda Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor alt yapı çalışmalarına hız verdi. 5 senede 4 şampiyonluk alarak dikkatleri üzerine çeken AFJET Afyonspor son yılların parlayan yıldızı, yurt içi ve yurt dışında da çok konuşulmaya başlanan bir takım haline geldi. AFJET Afyonspor’da kulübün teminatı olan alt yapıyı güçlendirmek ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun da istediği kriterleri oluşturmak amacıyla 4 farklı yaş kategorisinde Akademi Ligi takımlarını oluşturmak için çalışmalara başladı.
“ALT YAPIYA YÖNELİK YENİ PROJELER ÜZERİNDE ÇALIŞIYORDUK”
Alt yapıya yönelik yeni projeler üzerinde çalıştıklarını anlatan AFJET Afyonspor Kulübü Alt Yapı Koordinatörü Kemal Özkara, “Kulüp yönetimi olarak alt yapıya yönelik yeni projeler üzerinde çalışıyorduk. Akademi ligleriyle birlikte ilimizdeki liglerde de mücadele edecek olan yetenekli genç sporcuları bünyemizde barındıracak bir sporcu seçmeleri organizasyonu hazırladık. Elit Akademi liglerinde mücadele edecek olan takımımızda yer alabilecek yurt içi ve yurt dışından seçmelere katılacak olan yetenekli gençlerden Afyonkarahisar’a sporcu kazandırarak akademi liginde mücadele etmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla 6-7-8 Temmuz’da tam gün mesai yaparak gelen sporcular arasından yetenekli oyuncuları AFJET Afyonspor’a kazandıracağız” dedi.
“KOLLARI SIVADIK”
Yaptıkları toplantıda AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel’in alt yapı hedefinin Altınordu’nun üzerinde olduğunu söyleyen Teknik Adam Özkara, “Kulüp Başkanımız Salih Sel ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte alt yapıyla ilgili planlamamızı ve hedeflerimizi ortaya koyarken Altınordu Kulübü gibi bir yapıyı oluşturmamız gerektiğini konuştuk. Bu düşüncemizi Başkanımız Salih Sel daha üst seviyeye çıkarmamız gerektiğini söyleyerek hedefin Altınordu Spor Kulübü’nden daha üst seviyelere çıkarmak olduğunu söyledi. Bu hedefler doğrultusunda da alt yapısı güçlü ve sürekli genç yetenekleri Türk futboluna kazandıran bir AFJET Afyonspor Kulübü’nü oluşturmak için kollarımızı sıvadık. Yaz Spor Okullarımızla adeta bir alt yapı ordusu kurduk. İnşallah önümüze koyduğumuz hedefe ulaşmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” ifadesine yer verdi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi