Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hedefimiz Temiz Bir Afyonkarahisar”

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, “Temiz Afyonkarahisar’’ projesini açıkladı. Karataş, “Proje içeriğinde planlama dahilinde okullarımızın ve camilerimizin her birinin ayda en az bir kere temizlenmesini hedefliyoruz.” dedi.

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, “Temiz Afyonkarahisar’’ projesini hakkında bilgiler verdi.

“HİJYEN TİMLERİ KURACAĞIZ”

Başkan Adayı Karataş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Okullarımızın ve camilerimizin temizlik personeli ve malzeme ihtiyaçlarını belediye olarak karşılayacağız. Aynı zamanda bu mekanların temizliği için hijyen timleri de kuracağız. Bizler göreve geldiğimizde ibadethanelerimizin ve okullarımızın temizliğini tamamen belediyemiz üstlenmiş olacak. Sınırlarımız içinde yer alan bütün camilerin ve okulların temizliği bizim için önem arz etmektedir. Biliyorsunuz İslam, temizlik dinidir. Temizlik imandandır düsturuna uygun olacak şekilde camilerimizi ve okullarımızı temizlemek niyetindeyiz. Bunun için de Hijyen Timleri kurarak çalışmaları başlatacağız. Bu ekiplerin endüstriyel anlamda tüm temizlik donanımları mevcut olacak. Camilerin ve okulların rutin aralıklarla iç ve dış mekanını temizleyecek ekipmanlar araçlar temin edilecek.”

“AYDA BİR KEZ TÜM OKUL VE CAMİLER TEMİZLENECEK”

Kurulacak ekiplerin hem iç mekan hem de dış mekanın temizliğinde görev alacağını aktaran Başkan Adayı Karataş, şunları kaydetti: “Proje içeriğinde planlama dahilinde okulların ve camilerimizin her birinin ayda en az bir kere temizlenmesini hedefliyoruz. Okul ve cami temizleme hijyen timi, profesyonel kişilerden oluşacak. Bu yüzden aldıkları eğitim gereği yapacakları işin bilinciyle çalışacaklar.”

“Hedefimiz Temiz Bir Afyonkarahisar”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti