Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hem hızlı, hem anlayarak okuyacaklar

Bu haberin fotoğrafı yok
Hem hızlı, hem anlayarak okuyacaklar

İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından eğitim faaliyetleriyle ilgili olarak yapılan çalışmalar kapsamında; müdürlük personeli, personelin eş ve çocuklarına yönelik kültürel alanlarda bilgi seviyesini yükseltmek, yenilemek için Başkomiser Ali Kırkan tarafından “Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri Kursu” verildi

İl Emniyet Müdürlüğü, şehirdeki güvenlik tedbirlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem veriyor. İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü, personele, personelin eş ve çocuklarına “Hızlı Okuma” kursu verdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda Nisan, Mayıs ve Haziran ayları arasında 3 dönem halinde düzenlenen ve 15 yaş üzeri 69, 15 yaş altı 85 kişi olmak üzere toplam 154 kursiyerin katıldığı kurslar sona erdi.
OKUMA HIZI 3-4 KATINA ÇIKTI
Kursiyerlere kelime atlayarak okuma, satır okuma, satır süzme ve (S) tekniği öğretildikten sonra, yapılan testlerde, kursa başladığı gündeki okuma hızlarını 3-4 katına çıkararak ortalama 400 ile 550 kelime okumaya başladı. 400 kelimelik bir yazıda sorulan 10 soruya, 7 ile 10 arasında doğru cevap verdiler. Kursun sertifika töreni, İl Emniyet Müdürlüğü İsmail Türkmenli’nin de katılımıyla gerçekleşti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti