Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hentbol maçları sona erdi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Hentbol maçları sona erdi

Okullararası Hentbol Yıldız Erkekler Ve Kızlar Yarı Final müsabakaları tamamlandı

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ev sahipliğinde düzenlenen “Okullararası Hentbol Yıldız Erkekler ve Kızlar Yarı Final Müsabakaları” tamamlandı. AKÜ BESYO Kapalı Spor Salonunda 18-21 Mart 2013 tarihleri arasında oynanan müsabakalara erkekler kategorisinde 8 ortaokul mücadele etti.
Finalistler belli oldu
İzleyenlere keyifli ve heyecanlı anlar yaşatan yarı final müsabakaları sonucunda kızlar kategorisinde Manisa Samiye Nuri Sevil Ortaokulu ile İzmir Bornova Mevlana Ortaokulu; erkekler kategorisinde ise İstanbul Ümraniye Özel Çamlıca Eyüpoğlu Ortaokulu ile Konya Selçuklu Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu, Diyarbakır’da yapılacak final müsabakalarında oynamaya hak kazandı. Afyonkarahisar’da düzenlenen yarışmalarda şu ekipler mücadele etti: Erkekler: Antalya Altınova Ortaokulu, Mersin 24 Kasım Ortaokulu, Bursa Özel Meltem Ortaokulu, Uşak Hasibe ve Mashar Gürbüz Ortaokulu, Denizli Ahmet Nuri Erikoğlu Ortaokulu, İstanbul Ümraniye Özel Çamlıca Eyüpoğlu Ortaokulu, Konya Selçuklu Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu, İzmir Kemalpaşa Bağyurdu Cumhuriyet Ortaokulu.
Kızlar: İzmir Bornova Mevlana Ortaokulu, Denizli Üçler Ortaokulu, Adana Pozantı Yatılı Bölge İlköğretim Okulu, Manisa Samiye Nuri Sevil Ortaokulu, Muğla Bodrum Suzan Abdulhakim Bilgili Ortaokulu, Antalya Yıldırım Beyazıt Ortaokulu ile İstanbul Eyüp Göktürk Ortaokulu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti