Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hep beraber el ele hizmet vereceğiz”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Hep beraber el ele hizmet vereceğiz"

Son genel seçimlerde Afyonkarahisar Milletvekili seçilen Av.Halil Ürün, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti

AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’inde hazır bulunduğu ziyarette konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Av. Halil Ürün’e teşekkür etti.
Vali Balkanlıoğlu yaptığı konuşmasında; “Son genel seçimler sonrasında halkımızın iradesi ile Sayın Halil Ürün Milletvekili olarak parlementoda Afyonkarahisar’ın temsilcisi olarak seçilmişlerdir. Ben yeni dönemde kendilerine başarılar diliyorum. Milletvekilliği görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İlimiz adına çok güzel hizmetleri milletvekilimiz olarak yapacağına ve bu katkıları sağlayacağına eminim.”
Ziyarette konuşan Milletvekili Av.Halil Ürün ise, gerek seçim öncesi gerekse seçim sürecinde kendilerinin rahat ve güven içinde propagandalarını yapmalarını sağlayan, ayrıca halkımızın da huzur ve güven içinde oylarını kullanmalarını sağlamasından dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Ürün; “ Seçim bölgemizdeyiz. Vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Sorunları konuşacağız. Neler yapabiliriz, Milletvekili olarak Afyonkarahisar’a nasıl bir katkı sunabiliriz bunları konuşacağız. Hep beraber el ele inşallah en iyi şekilde hizmeti vermeye çalışacağız” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti