Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hepimiz bir gün yaşlanacağız” – Kocatepe Gazetesi

Ziyarete Aile ve Sosyal
"Hepimiz bir gün yaşlanacağız"

Ziyarete Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zekai İnan, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Dursun Arslan ve huzurevi sakinleri katıldı. Görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette Başkan Çoban, konuklarıyla yakından ilgilendi.  Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zekai İnan, Afyonkarahisar Belediyesi’ni ihtiyaçlarının karşılama noktasında bugüne kadar her zaman yanlarında hissettiklerini ifade etti. İnan, Yaşlılar Haftası kapsamında düzenlenecek etkinlikler hakkında Başkan Çoban’a bilgi verdi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise yaşlıların yanı sıra Müdürlük bünyesinde bulunan diğer kurumlara Belediye imkânları doğrultusunda her türlü hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.  
‘Hepimiz bir gün yaşlanacağız’ diyen Başkan Çoban; “Sizler bizim baş tacımızsınız. Gelenek ve göreneklerimize göre yaşlılarımıza hürmet ve saygıda kusur etmeyen bir milletiz. Belediye olarak da yapılan her türlü etkinlikte özellikle sizlerden gelen taleplerin karşılanması noktasında hassas davranıyoruz. Bu vesileyle tekrar Yaşlılar Haftanızı kutluyorum” diye konuştu.
Yaşlıların en değerli varlıklarımız olduğunu kaydeden Başkan Çoban, yaşlılara gösterilecek sevgi ve saygının yaşama güvenle bakmayı sağlayacağı gibi ve gelecekle ilgili olan kaygıları da azaltacağını sözlerine ekledi. Ziyarette huzurevi sakinleri Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a el emeği ile yapılmış örgü patik hediye ettiler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti