Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Her Başarının Ardında Türk Kadını Vardır”

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programda konuştu. Diler, “Türk tarihi boyunca bugüne kadar hiçbir başarı Türk kadını olmadan gerçekleşmemiştir.” dedi.

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Asena Birimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kahvaltı programı düzenledi. Programa; Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, Asena Birimi Başkanı Hilal Kalafat ve Ülkü Ocakları Kadın Teşkilatı üyeleri katıldılar.

“TÜRK KADINLARI HER ZAMAN FARKLIDIR”

Toplatının açış konuşmasını Ülkü Ocakları Afyonkarahisar Asena Birimi Başkanı Hilal Kalafat yaptı. Türk kadınlarının her zaman farklı olduğunun altını çizen Birim Başkanı Kalafat, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü idrak ediyoruz. Ama Türk kadınları her zaman daha farklıdır. Daha başkadır. Çünkü ülkemizde meydana gelen depremde hepimiz el ele verdik, ekmeklerimizi yaptık gönderdik, örgülerimizi ördük, şapkalar yaptık gönderdik. O yüzden Türk kadınının yeri her zaman farklıdır. Cephede mermi taşıyan da bizdik göklerde yükselende bizdik. Var olmaya da devam edeceğiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun.” dedi.

“KADINLARI GERİDE BIRAKAN TOPLUMLAR GERİDE KALMAYA MAHKÛMDUR”

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, programda yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Türk tarihi boyunca bugüne kadar hiçbir başarı Türk kadını olmadan gerçekleşmemiştir. Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk’ünde belirttiği gibi ‘kadınları geride bırakan toplumlar her zaman geride kalmaya mahkûm olmuşlardır. Ferasetini Tomris Hatunlara, Nene Hatunlara, Almilalara geleceğini asil Türk Kadınına emanet eden Yüce Türk Milletinin bir ferdi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutluyorum.”