Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Her Kalbe Dokunacağız”

İYİ Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, 31 Mart’ta göreve seçilmesi durumunda her kalbe dokunacağını ifade etti.

İYİ Afyonkarahisar Belediye Başkan

İYİ Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Fatih Semt Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Yağcı’ya; İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üye adayları eşlik etti.
Fatih Semt Pazarında mahalle sakinleri ve pazarcı esnafı ile görüşen Başkan Adayı Yağcı, şunları kaydetti: “Fatih Semt Pazarı’nda esnafımız ve halkımızla bir araya geldik. Sıkmadığımız el, dokunmadığımız yürek kalmayacak. Mahalle sakinlerimizin ve esnafımızın bizlere gösterdiği ilgi içinde haslaten teşekkür ediyorum. ‘Sen İste Afyonkarahisar’ platformuna gönderilen sayısız proje önerisi var. Tüm bu bildirimler bizlere heyecan veriyor. İnşallah nasip olursa halkımız yönetimimizde aktif bir rol oynayacak. Biz bir yola çıktık. Allah’ın izniyle, bu kadim şehri halkımızla birlikte yönetmeye talibiz. Halkımıza güvenim tam. Halkımız tüm adayları değerlendiriyor ve en doğru kararı verecektir. Bütün partilerden destek alacağıma inanıyorum. Halkımız değişimi istiyor ve ben, gençliğim, tecrübem ve ekibimle bu şehri yönetmek istiyorum. Dar gelirli vatandaşlarımız ve emekçilerimiz inşallah 1 Nisan’da Afyonkarahisar’ın İYİ Parti anlayışıyla hizmet belediyeciliği ile tanışacaklar.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti