Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Her maçımız bizim için final değerinde”

“Her maçımız bizim için final değerinde”

HDI Sigorta Afyon Belediyespor’un yeni Koçu Korhan Aydanarığ yazılı açıklama yaparak ilk hedeflerinin maçlar kazanarak ligde kalmak olduğunu ifade etti. Kendileri açısından her maçın final havasında geçtiğini ifade eden Aydanarığ, gelen yerlilere teşekkür ederek transferdeki yabancılara dikkat çekti

 

ING Basketbol Süper Ligi’nde kalma mücadelesi veren HDI Sigorta Afyon Belediyespor, yabancı transferinde 4-5 numara bir isim arıyor. Takım ve kulüp hakkında yazılı açıklama yayınlayan HDI Sigorta Afyon Belediyespor’un yeni Koçu Korhan Aydanarığ, kulübün FIBA’ya borçlarını kapattığını ifade etti. Sözleşme imzalayan yerli oyunculara teşekkür eden Koç Aydanarığ, “Transferin bitimine yarım saat kala bazı yerlilerle imzaladık, bazıları ise son anda vazgeçti. Yeni oluşuma güvenip gelenlere teşekkür ederiz.” dedi.
“FIBA BORÇLARI KAPANDI
VE BAT DOSYALARI İÇİN
ÇALIŞMALAR YAPILIYOR”
Yalova maçına beş yabancıyla çıkmayı planladıklarını daha önce Afyon Belediye’de oynayan bir oyuncunun takım hakkında yaptığı olumsuz kampanya sonrasında transferde zorlandıklarını kaydeden Aydanarığ, “Geçmişte burada oynayan bir Amerikalı’nın başlattığı kampanya, görüştüğümüz oyuncuları olumsuz etkiledi ve bazıları vazgeçti. Oysa yeni yönetim FIBA borçlarını kapattı, Basketbol Tahkim Mahkemesi (BAT)’taki dosyalar için de hızla anlaşmalar yapmaya başladı. Hamilton ve Hayes güven duyup ilk gelen yabancılar oldu. Selden kısa süreli tereddüt yaşadı, gelmeye karar verdiğinde ise Yalova maçını kaçırmış oldu. Daha sonra da Pierre Jackson ve Marko kadromuza kattık.” ifadelerine yer verdi.
BİR TRANSFER DAHA
DÜŞÜNÜLÜYOR
Kulübün devir işlemlerinin uzun sürdüğü için gecikmeli de olsa kadroyu oluşturduklarını dile getiren Aydanarığ, “Elbette sistemi oturtmak için zamana ihtiyacımız var ama şikayet etme, mazeret üretme lüksümüz yok. İlk maçlarda çok sistem takımı olamasak da oyuncuların becerileriyle kazanmaya çalışacağız. Büyükçekmece ile başlayan, Merkezefendi Belediyesi, Darüşşafaka, Beşiktaş ve Petkim ile devam edecek zorlu bir sürece giriyoruz. Her maçımız bizim için final değerinde. Transfer ettiğimiz bütün oyuncular buraya neden geldiklerinin bilinci ile sorumluluklarını biliyorlar. Bu zor günleri elbirliği ile aşacağız. Şu anda beş yabancıyı tamamladık, bir de 4-5 oynayabilen bir isim arıyoruz.”
“AFYONKARAHİSAR BASKETBOL
BELDESİ OLACAK”
Yeni yönetimin Afyonkarahisar’ı bir basketbol beldesi yapmak için çok büyük projeleri olduğunu söyleyen Koç Aydanarığ, “Tabii ki ilk etapta lige tutunmaya çalışacak ve ardından projeleri uygulamaya koyacağız. Basketbolu çok seven Afyon’da çok örnek bir altyapı da kurulacak.” diye konuştu.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi