Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Her partili elini taşın altına koymalı”

Gelecek yıl önce yerel
“Her partili elini taşın altına koymalı”

Gelecek yıl önce yerel seçimlerin ardından da Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin yapılacağını hatırlatan Milletvekili Hatice Özkal, özellikle Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
Evciler AK Parti İlçe Kadın Kolları teşkilatının 5’inci Olağan Kongresine AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ile birlikte katılan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, kongre öncesinde Evciler’li kadınlarla bir araya geldi.
“VATANDAŞLARA SEÇİMİN
ÖNEMİNİ İYİ ANLATMALIYIZ”
Partililere şimdiden gelecek yıl için çalışmaları gerektiğini anlatan Milletvekili Hatice Özkal, “AK Partimiz kurulduğu günden bu yana milletin teveccühü girdiği her seçimde oy oranını her zaman arttırmıştır. Milletin içinden çıkan, milletle her zaman iç içe olan AK Partimiz; millet aşkıyla bir yandan Türkiye’nin dört bir yanına hizmet üretirken bir yandan da Türkiye’yi büyük hedeflere taşımaktadır. Devletimiz sadece milletimizin değil tüm mazlum milletlerin son umudu ve yardımcısı olmuştur. Bu amaçla Türkiye’nin her zaman güçlü ve hedeflerine kararlılıkla yürümesi gerekmektedir. Bu kutlu yürüyüşte 2019 yılı ülkemiz için önemli bir dönüm noktası niteliği taşımaktadır. 2019 yılında önce yerel ardından gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerini gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimi ülkemizin geleceği, istiklali ve istikbali için büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımıza bu seçimin önemini iyi anlatmalıyız. Kapı kapı dolaşmalı, her zaman olduğu gibi konuşmadığımız ya da kalbine dokunmadığımız vatandaşımız kalmamalı” diye konuştu.
Konuşmanın ardından kongre gerçekleştirilirken Milletvekili Hatice Dudu Özkal, kongre ile görevi sona eren Fatma Çilkaya ve yönetimine teşekkür etti. Evciler AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Hacer Çalışkan ve yönetimine de görevlerinde başarılar dileyen Milletvekili Özkal, kongreye katılan Evcilerlilerin istek ve taleplerini de dinledi.
İSTEK VE TALEPLERİ DİNLEDİ
İlçelerde düzenlenen kadın kolları kongrelerine katılarak AK Partili kadınlarla bir araya gelmeyi Kızılören ilçesi ile sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Kızılören İlçe Kadın Kolları’nın 5’inci Olağan Kongresi’nde de Kızılörenli kadınlarla kucaklaştı. Teşkilat üyeleri ve Kızılörenli kadınların katılımı ile gerçekleştirilen kongrede Milletvekili Hatice Özkal, AK Parti üyesi kadınların istek ve talepleri ile görüş ve önerilerini dinledi. Türkiye’nin AK Parti ile her alanda yakaladığı yatırım ve gelişimin devam etmesi için Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüksek bir oy yakalanması gerektiğini ifade eden Milletvekili Özkal, AK Parti’ye gönül veren herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini kaydetti. Konuşmaların ardından gerçekleştirilen kongre ile görevi sona eren Serap Başer’e teşekkür eden Özkal, yeni başkan Dilek Akçin ve yönetimine başarı temennisinde bulundu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti