Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Her seçimi kazanan kadınlarımızdır”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın ilçe başkanları ile düzenlediği toplantıya katıldı. Eroğlu, “Hakikaten her seçimde esasen seçimi kazanan kadınlarımızdır. Bunu açıkça söyleyeyim” dedi

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’nca düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda; AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve partili hanımlar hazır bulundu.
“CUMHURBAŞKANIMIZI MAHCUP ETMEMEK ADINA HEP SAHADAYIZ”
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, İl Kadın Kolları Toplantısına katılan Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na teşekkür etti. Her ay düzenli olarak İlçe Kadın Kolları Başkanları ile toplantı yaptıklarını söyleyen Ertürk, “Kadın Kolları teşkilatı çalışmalarını özetlemek istiyorum. AK Parti Kadın Kolları sadece seçim zamanlarında değil seçimin hemen ertesinde ara vermeden çalışmalarını sürdürmektedir. Kadın Kolları teşkilatı çalışmalarına hiç ara vermeyen bir teşkilattır. Bizlerde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize olan güvenini en üst düzeyde bildiğimiz için onu mahcup etmemek adına her daim sahalardayız. En son toplantımıza katıldığınızda seçim değerlendirmesi yapmıştık. Seçim çalışmaları nedeniyle bizlere bir teşekkür ziyaretinde bulunmuştunuz. Bu son ziyaretinizden de büyük memnuniyet duyduk.” dedi.
“BU PARTİ ÖNCELİKLE DUALARLA AYAKTA DURUYOR”
AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, İl Teşkilatı olarak Kadın Kolları Teşkilatının yanında olduğunu kaydetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’nin kuruluşuyla birlikte siyasete nezaket ve zarafet getiren hanımefendilerin kendilerinin önceliği olduğunu ifadesini hatırlatan Sezen, “Toplumun yüzde 50’ni oluşturan değerli hanımefendiler bizim seçimlerde veya seçimlerden sonra teşkilatçılık anlamında en büyük gücümüzdür. Biz bunları biliyoruz. Tabii sadece saha çalışmaları değil öncelikle hanımlarımızın duasıyla bu parti ayakta duruyor. Sayın Cumhurbaşkanımız başarıdan başarıya koşuyor. İnşallah bundan sonra ki süreçte de gerek sahada gerekse dualara her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var.” diye konuştu.
“SEÇİMLERİN ASIL KAZANANI KADINLAR”
Milletvekili Veysel Eroğlu, AK Partili kadınlara teşekkür etti. Afyonkarahisar’da ulaşılan 38 bin üye sayısının diğer illere kıyasla yüksek bir rakam olduğunu belirten Eroğlu şöyle konuştu:
“Hakikaten tüm seçimlerde en cansiperane çalışan kadınlarımızdır. Bunu her zaman belirtiyor, her yeri geldiğinde Cumhurbaşkanımıza ifade ediyorum. Yaz günlerine rast gelen bazı seçimlerde kanter içinde kalan hanımlarımıza eve gidip biraz dinlenmelerini tavsiye ettiğimde hayır cevabını alıyordum. Seçimlerin son derece önem taşıdığını ifade ediyordunuz. O bakımdan kadınlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah yaptığınız çalışmaları ahirette Firdevs cennetlerinde konaklama vesilesi kılsın. Hakikaten her seçimde esasen seçimi kazanan kadınlarımızdır. Bunu açıkça söyleyeyim. Çünkü nüfusumuza baktığımızda yarısını hanımefendiler oluşturuyor. Sayın Cumhurbaşkanımız AK Parti de hanımefendilerin çalışmasına çok önem veriyor.”
Öte yandan Eroğlu, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ile Fertille Life Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Fatih Öğüç’e nezaket ziyaretinde bulundu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti