Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Her türlü yardıma hazırız” – Kocatepe Gazetesi

“Her türlü yardıma hazırız” – Kocatepe Gazetesi
“Her türlü yardıma hazırız”

Ankara’da faaliyet gösteren Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Ankara’da görev yapan bürokrat hemşehrilerimizi ziyarete devam ediyor. Dernek yöneticileri Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Tarlacı’yı ziyaret ettiler

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği yönetim kurulu; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Mustafa Tarlacı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Tarlacı’nın makamında gerçekleşen ziyarette dernek genel başkanı Mehmet Ali Özerkan, genel başkan yardımcısı İsmail Aydınkaş, üyeler Samet Karpuz, Ramazan Tekeli, İhsan Büyüksökmen ve Ali Erdurmuş da hazır bulundu.
Tanışma ve karşılıklı sohbet şeklinde devam eden ziyarette Tarlacı; Afyonkarahisar’ın ailevi ve sosyal bir takım sorunlarına değindi. Afyon ve Afyonlular için bakanlık nezdinde her türlü yardım ve faaliyeti yapmaya hazır olduklarını ifade ederek bakanlık kapsamındaki projelere gerekli noktalarda ve imkanlar doğrultusunda bakanlık olarak destek verebileceklerini kaydeden Tarlacı’ya Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nin de kurucu üyesi olduğu Egem Platformu bünyesinde organize edilen ve bu sene sekizincisi düzenlenecek olan “Ege İlleri Tanıtım Fuarı” davetiyesi takdim edildi. 12-15 Kasım 2015 tarihleri arası Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Ege İlleri Tanıtım Fuarı’na katılacağını belirten Tarlacı’ya dernek genel başkanı Mehmet Ali Özerkan tarafından dernek rozeti de takıldı.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Tarlacı, derneğin tüm faaliyetlerinde yanlarında olduğunu belirterek yönetim kuruluna da çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)