Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Herkesin derdine derman olacağız” – Kocatepe Gazetesi

Akören’in bütün sorunlarını çözüme
“Herkesin derdine derman olacağız”

Akören’in bütün sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını söyleyen MHP Başkan Adayı Veysel Dayan, “Öncelikle çocuklarımızın Afyonkarahisar’daki okullara getirilip götürülmesi konusunu çözüme kavuşturacağız. Akörenli minibüs esnafı hemşerilerimizle anlaşma yaparak çocuklarımızın ulaşımını ücretsiz yapacağız. Bundan sonra çocuklarımız okullarına ücretsiz taşınacak.” dedi.
Akören’e kapsamlı lise açılması için göreve geldikleri ilk gün gerekli başvuruyu yapacaklarını söyleyen Başkan Adayı Dayan, “Akören her geçen gün nüfus olarak büyüyor. Kasabamızın liseye ihtiyacı var. Bu konuda elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz.” diye konuştu.
Kasabanın su ve kanalizasyon şebekesinin bakımdan geçeceğini, değiştirilmesi gereken yerlerin de değiştirileceğini söyleyen Dayan açıklamalarında şunları söyledi:
Kavşak ve yan yolların yapılması sağlanacak. Göreve geldiğimizde, imar çalışmalarını başlatacağız. İhtiyaç olan yerlerin imara açılması için gereken girişimler ve çalışmalar yapılacak. Deve çukuru mevkiini kasabamıza kazandıracağız. Sportif faaliyetlerine belediyemiz destek olacak ve futbol ve diğer branşlarda spor yapılması için gereken her şeyi yapacağız.”
“AKÖREN’İN HER SOKAĞINA
 MOBESE KURACAĞIZ”
MHP Belediye Başkan Adayı Veysel Dayan,  güvenlik için her türlü tedbiri belediye olarak alacaklarını söyledi.  Akören’in her sokak ve caddesine MOBESE sistemi kuracaklarını ifade eden Dayan, “Belediye ilan sistemini yenileyeceğiz. Pazaryeri üstü kapalı hale getirilerek modern bir hale dönüştürülecek.  Arsa kullanım oranını yüzde 40’dan 60’a çıkarmak için çalışmalar yapacağız. Akörenli hemşerilerimizi iyi günde kötü günde yalnız bırakmayacağız. Her doğan bebeğin ailesine yardımlar yapılacak, cenaze törenlerimiz için de taziye çadırı kurulacaktır.  Kasabamız hamamı onarımdan geçirilecek, vatandaşlarımızın rahatça kullanması sağlanacaktır. Bu arada, kasabamızın temizliğine azami özen gösterilecek, çöpler düzenli olarak toplanacaktır.” şeklinde konuştu.
“DAHA FAZLA İŞ SAHASI AÇILMASI
 İÇİN YATIRIMCIYA DESTEK VERECEĞİZ”
Başkan Adayı Dayan,  yeni iş sahaları açılması için çalışacaklarını söyledi. Akören’in Antalya-İzmir karayolu üzerinde olmasından dolayı bazı avantajları bulunduğunu belirten Dayan, “Biz göreve geldiğimizde daha fazla işyeri açılması için çalışmalar yapacağız. Yatırımcımıza her türlü destek verilecek, her türlü yardım yapılacaktır. Hedefimiz, daha fazla iş sahası, daha fazla istihdam sağlamaktır.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti