Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hiçbir Yumruk Özgür Basının Haber Yapmasına Bir Darbe Vuramayacak”

AK Parti’nin düzenlemiş olduğu aday tanıtım programında, iki basın mensubunun maruz kaldığı şiddet olayına tepki gösteren CHP Partisi İl Başkanı Faruk Duha Erhan, “Hiçbir yumruk özgür basının haber yapmasına bir darbe vuramayacaktır.” dedi

AK Parti’nin düzenlemiş olduğu

Afyonkarahisar Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Faruk Duha Erhan, AK Parti Afyonkarahisar aday tanıtım programında iki gazetecinin uğradığı saldırı olayını kınadı.

 

CHP Partisi İl Başkanı Faruk Duha Erhan, açıklamasında şu ifadelerde bulundu:

“Basın her zaman özgür kalacaktır. Hiçbir yumruk özgür basının haber yapmasına bir darbe vuramayacaktır. Bu ülkede adaletin bitmesine sebep olan hükümet, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerlerinden bir diğeri olan özgür basını da yok etmeye çalışmakta, basını tekelleştirmek istemektedir. Her zaman bu ülkenin temel değerlerine sahip çıkacağız. Şiddetin hiçbir çeşidi tabi ki masumlaştırılamaz ancak basına uygulanan şiddet asla kabul edilemez diyen Erhan sözlerine ‘Dün gerçekleşen AKP aday tanıtım toplantısında saldırıya uğrayan Türkeli gazetesi çalışanları Oğuzhan Özdemir ve Mehmet Karakaş’a yapılan saldırıyı kınıyorum. Bunun bir son olmasını umuyorum. İki basın emekçimizi de telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  Ne mutlu ki sağlıklı oldukları bilgisini aldım. En kısa sürede görüşme isteğimi söyledim. Her zaman onların ve özgür basının yanlarında olacağız.”