Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hırsızlar kabloları keserle çaldı

Sultandağı İlçesi Pazaraltı Mahallesi’nde

Sultandağı İlçesi Pazaraltı Mahallesi’nde bulunan Üçkuyu Köyü’ne ait içme suyu kuyusundan kabloları keserle keserek çalan 2 kişinin güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Jandarma’nın titiz çalışması ile yakalanan iki kişi tutuklandı

Kamu kurum ve kuruluşlarından kablo-trafo hırsızlığı yapan ve kamu malına zarar veren 2 kişiyi tespit eden Afyonkarahisar İl Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Jandarma Suç Araştıra Timi (JASAT) ekipleri harekete geçti.
Olay ile ilgili olarak güvenlik kameralarını incelenmeyen Jandarma ekipleri hırsızlığı yapan ve mala zarar veren E.G. (32) ve S.G. (20)’yi tespit etti. Görüntülerde elinde keser ile kameraya yakalanan bir kişi ile motosikletin yanında bekleyen bir kişi yer alıyor. Keserli kişi bir süre olay yerinde dolaştıktan sonra bir kabloyu keserle koparmaya çalışıyor.
E.G. ve S.G. Yeşilyurt Köyü’nde yapılan aramalar sonucunda yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli kişiler ifadelerinde çaldıkları kabloları yakarak bakırlarını çıkardıkları kabloları tanımadıkları hurdacıya sattıklarını itiraf etti.
İki şüpheli Çay Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.