Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hizmette sınır ve sinir yoktur

Bu haberin fotoğrafı yok
Hizmette sınır ve sinir yoktur

AK Parti’den Sülümenli Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Ahmet Erdemli adaylık müracaatını AK Parti Merkez ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Levent Seleoğlu’na teslim etti

“Hizmette sınır ve sinir yoktur” düsturuyla Sülümenli Beldesi’ne faydalı olabilmek için göreve talip olduğunu belirten Ahmet Erdemli, “Özel sektördeki İnşaat ve sosyal hayatımdaki yaşamımdan toplumumuzun (Sülümenli’nin) sorunları ile ilgilenebilme imkanına sahip oldum ve bu sorunlara çözüm bulabilme şansını elde ettim. Çıkmış olduğum bu yolda, başta Sülümenli halkı olmak üzere, il ve ilçe belde teşkilatlarımızla birlikte çalışabilme şansını elde ettik” dedi. Uzun yıllardır Sülümenli’nin dertleri ile dertlenmesi sonucu sahip olduğu bilgi birikimini Sülümenli halkının emrine sunmayı amaçladığını belirten Ahmet Erdemli, “Başarılı hizmetler everceğimize inanıyorum. Mesleğimin bana kazandırdığı özellikleri kullanarak beldemin, memleketimin, milletimin ve devletimin huzuru, mutluluğu ve refahı için elimden gelen her imkanı seferber edeceğim inşallah.” dedi. Memlekete hizmet için siyaset yolunu tercih ettiğini belirten Erdemli, “Rabbimin izniyle, ailemin desteği ve ana duası alarak, dost ve yakınlarımla yapmış olduğum istişare sonunda bu yola çıktım. Çıkmış olduğum bu yolda başta Sülümenli halkı olmak üzere, ilçe ve il teşkilatlarımızın, Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’nun beni yanlız bırakmayacaklarını ümit ediyor, şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.
Ahmet Erdemli 1977 yılında Sülümenli’de doğdu. İlk okulu Sülümenli’de okuduktan sonra Ortaokul ve liseyi Afyon İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Huzur Yapı İzalasyon Malzemeleri firmasında satış temsilcisi olarak çalışan Erdemli AK Parti Siyaset Akademisi’ni de tamamladı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti