Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hobi bahçelerinin kuraları çekildi

Hobi bahçelerinin kuraları çekildi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Devlet Parkı’nda yapımı tamamlanan 229 adet hobi
bahçesi için asil ve yedek isimlerin belirlendiği kura çekilişi noter huzurunda gerçekleştirildi

 

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Devlet Parkında yapımı tamamlanan 229 adet hobi bahçesi için asil ve yedek isimlerin belirlendiği çekiliş, belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı. Kura çekimine pandemi şartları dolayısıyla vatandaşlar katılamazken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in yanı sıra Başkan Yardımcıları Murat Öner, Benol Kaplan ve Park ve Bahçeler Müdürü Barış Dal noter huzurunda çekilen kurada hazır bulundular.
HAYIRLI OLSUN…
Noter huzurunda çekilen kuraların ardından açıklamada bulunan Başkan Zeybek, “Çıkmayanlar üzülmesin, arkası gelecek.” dedi. 1 Ocak 2026 tarihine kadar geçerli olacak Hobi Bahçelerinin hayırlı olmasını temenni eden Zeybek, kurada ismi çıkan talihlilerin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’de şartnameyi imzalayabileceklerini söyledi.
“400 ADET DAHA HOBİ BAHÇESİ YAPILACAK”
Noter huzurunda yapılan kura çekiminin şeffaf olduğuna dikkat çeken Zeybek, “Noter huzurunda sosyal medya üzerinden canlı olarak yayınladığımız kura çekimini gerçekleştirdik. Kurada ismi çıkan asil üyelerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Hobi bahçelerimiz, bugün (dün) çekilen 229 adet hobi bahçesi ile sınırlı kalmayacak. Bulduğumuz mekanlara yapmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde üniversitemizle bir protokol imzaladık. Kendilerine tahsis edilen bir kısım araziyi belediyemize tahsis ettiler. En kısa sürede Park ve Bahçeler ekiplerimizle burada da 400’ü aşkın hobi bahçesi oluşturacağız. Daha önce yapılmış kullanımda olan hobi bahçelerini de süresi bittikten sonra yine sosyal medya üzerinden noterimizle birlikte objektif bir şekilde kuralarını çekeceğiz. Bu vesileyle hobi bahçelerinin yapımında emeği geçen Park ve Bahçeler Müdürümüz Barış Dal başta olmak üzere emeği geçen tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi