Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hukukun ve Burcu Köksal’ın Yanındayız”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Afyonkarahisar Valiliği’nin Iraklı bir kişinin şikayeti üzerine Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’dan yazılı tebliğle ifade istemesine tepki gösterdi

Cumhuriyet Halk Partisi İl

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’dan, işyerini mühürlediği Iraklı kişinin şikayeti üzerine ifade istenmesini eleştirdi. Erhan, “Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanlarımız da hukuk kuralları içerisinde görevlerini sürdürmektedirler. Belediye başkanımız Burcu Köksal da hukukçu bir Belediye başkanı olarak kanunun gerekliliklerini yerine getirmektedir. Burcu Köksal sokağın sesini dinleyerek vatandaştan aldığı sorumluluğa göre hareket etmektedir. Bu şehirde yaşayan insanların çok büyük sorunları var ve vatandaşımız bunlara çözüm bekliyor. Bunca sorunun arasında valiliğimizin en önemli gündeminin Iraklı bir mültecinin spor salonu olması bu şehrin insanlarına yapılan bir haksızlıktır” dedi.

Erhan, açıklamasına şöyle devam etti:

“Bu zamana kadar hukuku hiçe sayan AKP yönetimlerinden kalan alışkanlıklar Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarından beklenmemelidir. Hukuksuz uygulamalara göz yumulması beklenmemelidir. Hiçbir resmi kurum hukuksuzluğu desteklememeli, teşvik etmemelidir. Daha önceki açıklamamda da belirttiğim üzere bu şehirde %50’den fazla oy almış, halkın bu derecede desteklediği bir belediye başkanını yıpratma çalışmaları halkı karşınıza almaktır ve halkı karşınıza alırsanız mutlaka kaybeden olursunuz. Her zaman Afyonlunun, hukukun, doğrunun ve Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın yanında olacağız.”