Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hükümet zafiyet gösteriyor – Kocatepe Gazetesi

Hükümet zafiyet gösteriyor – Kocatepe Gazetesi
Hükümet zafiyet gösteriyor

Saadet Partisi il Başkanı Adnan Şenel, Türkiye’nin dış politikası ve terör konusunda hükümetin zafiyet içerisinde olduğunu söyledi

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl yöneticileri gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.
SP İl Başkanı Adnan Şenel, SP Merkez İlçe Başkanı Ali Aygün ve SP İl Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Yılmaz, şehit cenaze töreni sonrasında gazetemizi ziyaret ederek, Kocatepe’nin yeni yerinin hayırlı uğurlu olmasını dilediler.
Terör örgütüne karşı Türkiye’nin verdiği ödünlerden şikayet eden SP İl Başkanı Adnan Şenel ve il yöneticileri, Hükümet’in terör konusundaki ve dış politikalardaki tutumunu eleştirdiler.
Tamamen ABD uydusu görünümü veren Türkiye’nin bölücü mihraklarla müzakere masasına oturmasının tam bir zafiyet olduğunu belirttiler. Türkiye’nin ABD ve AB tarafından planlanan büyük bir oyunda piyon olarak kullanıldığını, Hükümet’in de buna alet olduğunu belirten SP il Başkanı Adnan Şenel, “Suriye ile Türkiye arasında yaratılan suni gerilim dünyanın süper güçlerinin çekişmesidir. Bu çekişmede Türkiye maalesef ABD’nin maşası gibi görülmektedir. Uçağımızın düşürülmesi olayı da, verdiğimiz şehitler de bu güç kavgasının bir yansımasıdır. AKP Hükümeti Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin çıkarlarından ve onurundan çok, dış güçlerin çıkarlarına yönelik hizmet etmektedir. Halkımız da bu duruma tepki göstermektedir. Şehit cenazemizdeki kalabalık ve Bakan Eroğlu’na gösterilen tepki de bu söylediklerimizin kanıtı ve göstergesidir” dedi.
Başkan Şenel yabancılara toprak satışı konusunun da başlı başına bir facia olduğunu belirterek Saadet Partisi olarak bu konuda vatandaşları bilinçlendirmeye çalıştıklarını kaydetti. (Kocatepe)