• Haberler
  • Genel
  • 'Hükümetin ezberini bozduk' – Kocatepe Gazetesi

'Hükümetin ezberini bozduk' – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Levent Eyipişiren, CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Eyipişiren, sundukları projelerle hükümetin ezberini bozduklarını söyledi Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Levent Eyipişiren, Kurban Bayramı’nda CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İzmir ve Afyonkarahisar’dan sonra Burdur, Isparta ve Uşak’ı da ziyaret edeceğini söyleyen Eyipişiren, parti olarak hükümetin ezberlerini bozduklarını [&hellip]

“Hükümetin ezberini bozduk”

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Levent Eyipişiren, CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Eyipişiren, sundukları projelerle hükümetin ezberini bozduklarını söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Levent Eyipişiren, Kurban Bayramı’nda CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İzmir ve Afyonkarahisar’dan sonra Burdur, Isparta ve Uşak’ı da ziyaret edeceğini söyleyen Eyipişiren, parti olarak hükümetin ezberlerini bozduklarını söyledi.
Levent Eyipişiren, “Biz tamamen dışa dönük, memleketin sorunlarına çözümler üretmek istiyoruz. Sayın Başbakan’ın seçim döneminde ezberini projelerimizle bozduk. İntibak Yasası’na ‘olmaz’ denildi ama hükümet kendisi getiriyor. Yine bedelli askerlik konusunda da bizim teklifimizi benimsemeyen kişiler, gündeme bedelli askerliği gündeme getirdi. Bedelli askerlikten gelecek kaynakların nerede kullanıldığı da önemli. Deprem için toplanan vergilerin duble yollarda kullanıldığı ortaya çıktı” dedi.
Genel Merkez, taraf olmayacak
CHP olarak kurultay takvimini başlatma kararı aldıklarını belirten Eyipişiren, “İki hafta önce aldığımız karar var. Tüm üyeliklerimizin ikametgah adresine göre parti adreslerinin taşınmasının ardından mahalle seçimleri başlayacak. Eylül ya da Ekim gibi tüzük kurultayı ile seçimli kurultay da olacak. Biz genel merkez olarak sandığın her yerde kurulmasını sağlayacağız. Herkes için adil bir yarış olmasını sağlayacağız. Genel merkezin taraf olduğunu görmeyecek kimse. Biz adil bir yarış olması için çalışacağız. Belediye seçimlerine doğru da aynı şekilde davranacağız. Birçok belediye başkanını ve aday olmak isteyene kısmetini Ankara’da arama, ilinde, ilçende ara diyoruz. Biz adil rekabeti sağlamaya çalışıyoruz. Parti eğitim almış ve değerli partililerimizi aday yapmamız lazım” diye konuştu.
Önseçim, doğru bir tarz
12 Haziran seçimlerinden sonra Afyonkarahisar’da CHP’nin aldığı oy nedeniyle bazı Adalet ve Kalkınma Partililerin şaşırdıklarının hatırlatılması üzerine Eyipişiren şöyle konuştu:
“Burada önseçim olan yerlerde, örgütün tercihini belirlediği yerlerde oylarımız yüksek oldu. Partililer,. Adaylarını benimsediler. Afyon da bu açıdan doğru bir örnek. AKP’nin de şaşırabileceği bir oy aldı.” Haber: Murat ARISOY

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme