Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hünerlerini Sergilediler

Maver Kemal Arsoy Ortaokulu öğrencilerinin öğretmenlerinin rehberliğinde yılsonu etkinliği olarak hazırladıkları Sanat Şöleni beğenildi

VİDEOYU PAYLAŞ

Hünerlerini Sergilediler

Maver Kemal Arsoy Ortaokulu öğrencilerinin öğretmenlerinin önclüğünde hazırladıkları Sanat Şöleni programı bugün Park Afyon AVM 1’inci katta başladı. Program açılışına; Kültür ve Turizm Müdür Vekili Adalet Atacan, MHP KAÇEP’ten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Nesrin Çelikbilek, ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Muhtar Demirci, EMİB Başkanı iş insanı İbrahim Alimoğlu, AEV Genel Sekteri Murat Diker, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve AVM ziyaretçileri katıldı.

Hünerlerini Sergilediler

“YIL BOYU YAPILAN ÇALIŞMALARI GÖSTERMEK İSTEDİK”

Görsel Sanatlar Öğretmeni İlknur Güven, Teknoloji Tasarım Öğretmeni Davut Işık, İngilizce Öğretmeni Özden Filiz ve Müzik Öğretmeni Nihat Vardar’ın rehberliğinde Sanat Şöleni programı hazırlayan öğrencilerin performansı tam not aldı. Okul Müdürü Nuri Altaş, Sanat Şöleni programına emeği geçen öğretmenler, öğrenciler ve velilere teşekkür etti. Altaş, şunları söyledi: “Görsel Sanatlar, Teknoloji Tasarım, Müzik ve İngilizce dersleri öğretmenlerimizin eğitim öğretim yılı boyunca yaptığı etkinlikleri vatandaşlarımıza tanıtmak, göstermek istedik. Bilindiği üzere insanlar dünyaya farklı zekâ türleriyle dünyaya geliyor. Kimi insanlarda, sözel, kimi insanlarda ise sayısal zekâ özelliği daha baskın oluyor. Ama kimilerinde de görsel sanatlar, görsel tasarım zekâsı veya müziksel zekâ, bedensel ritmik zekâ daha baskın olabiliyor. Bizim gayemiz öğrencilerimizin cevherlerini keşfetmektir. Maver Kemal Arsoy Ortaokulu’nda öğretimin yanı sıra sanata da önem vererek cevheri olan öğrencilerimizi keşfetmeye çalışıyoruz.”

Hünerlerini Sergilediler

“GÜZEL ÇALIŞMALAR ORTAYA ÇIKARDIK”

Görsel Sanatlar Öğretmeni İlknur Güven, Sanat Şöleni adını verdikleri etkinlik hakkında bilgi verdi. Güven, şöyle konuştu: “Görsel Sanatlar Öğretmeni olarak 23 yıldır Milli Eğitime hizmet ediyorum. Görevlendirme ile çalıştığım okullarda dâhil prensibim her okul benim okulum, her öğrenci benim öğrencimdir. Bu anlayışla öğrencilerimizle sanatı paylaşıyorum. Onlara daha güzeli gösteriyorum. Daha güzel bu dönem özellikle ihtiyaç duyduklarımızın içinde bulunuyor. Diğer branşlardaki meslektaşlarımla birlikte toplam 4 öğretmen olarak öğrencilerimizle birlikte bu etkinliği hazırladık. Yaklaşık 150 resim çalışması, teknolojik tasarımlar, müzik dinletileri, İngilizce ile ilgili çalışmalardan oluşan etkinliğimiz de yapılan robotlarda bulunuyor. Ama açıkça güzel çalışmalar ortaya çıkardık.”

Hünerlerini Sergilediler

DİĞER VİDEOLAR