Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Husumet kanlı bitti

27 Şubat 27 Şubat

27 Şubat 27 Şubat günün saat:02.50 sıralarında Erenler Mahallesi 2773.Sokak üzerinde 28 ayrı suçtan kaydı bulunan 20 yaşındaki U.K. isimli şahıs sağ omuz kısmından hayati tehlike arz eder şekilde silahla yaralı halde hastaneye kaldırıldı.
Konu ile ilgili oyara yapılan araştırma sonucunda olüyın şüphelisi olan 19 yaşındaki S.B. isimli şahıs olay yerinde kullandığı bir adet av tüfeği ile birlikte yakalandı. Olay yerinde yapılan incelemede üç adet dolu, üç adet dee boş fişek bulundu.
Olay anında S. B.’nin E.Y., B.Y. ve B. A. isimli şahıslarla birlikte alkol aldıkları sırada daha önceden aralarında husumet bulunan U.K.’nin A.B., M.T., ve O.U. isimli şahıslarla birlikte ikamete geldikleri, konuşma esnasında aralarında tartışma çıktığı belirlendi. Tartışma sırasında Umut’un elinde bıçak gördüğünü söyleyen S.B. bu nedenle tüfekle ateş ettiğini, şahsın eğilmesi üzerine saçmaların omuzuna geldiğini söylediği öğrenildi. 4 ayrı suçtan kaydı bulunan S.B. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. U.K.’nin tedavisi devam ediyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti