Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Huzurevi’nde huzurlu iftar – Kocatepe Gazetesi

Huzurevi Yaşlı Bakım ve
Huzurevi'nde huzurlu iftar

Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Mustafa Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz’ın yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Vali Yardımcıları Gülihsan Yiğit ve Dr. Mehmet Boztepe, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, Aile, Çalışma ve sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Zekai İnan ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri katıldı.
“GENİŞ AİLEYİZ”
İftar programında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, “Ramazan ayının bereketini birlikte paylaşalım düşüncesi ile bugün sizlerle beraberiz. Her fırsatta sizlerle birlikte olmaya gayret ediyorum. Ramazanlar geniş sofralarla, paylaşmayla anlam buluyor. Bizlerde bugün sizlerin sofrasına misafir olduk. Bizi misafir ettiniz, ramazanın güzelliğini birlikte yaşıyoruz. Bu ve benzer etkinlikler ile yöneticilerimiz sizlerle birlikte oluyor. Bayram dolayısıyla da yine birlikte olacağız. Devletimiz tüm imkânları ile sizlerin yanındadır. Aile kavramının en önemli hususu birlikte olabilmektir. Zaman içerisinde günümüz şartlarında ailelerin çalışıyor olması, çekirdek aile kavramının oluşması huzurevi ihtiyacını ortaya çıkarıyor. İlimizde 4 huzurevi var ve kapasiteleri dolu. Yeni huzurevlerinin yapılması yönünde gayretlerimiz var. Ama öncelikli dileğimiz sizlerin aileleriyle kalabilmesidir. Bu şartlarda da sizlere iyi hizmet verebilme çabası içerisindeyiz. Eksikler, yanlışlar elbette vardır. Sizler büyükler olarak hoş görüp, çalışanlarımızın eksiklerini tamamlayın. Geniş bir aileyi bu şekilde oluşturabiliriz. Şimdiden yaklaşan ramazan bayramınızı kutluyor, hayırlı, huzurlu bir ramazan diliyorum” dedi.
Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki iftar programı Vali Mustafa Tutulmaz’ın Huzurevinde kalan vatandaşların istek ve taleplerini dinlemesi ile sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti