Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Huzurun ardında emek ve gayret var”

İl Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde
"Huzurun ardında emek ve gayret var"

İl Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmakta iken hurda durumunda ekonomik ömrünü dolduran otomobil, kamyonet, minibüs, motosiklet ve otobüs karşılığında İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine katılacak olan 2018 model 12 adet aracın teslim ve hizmete sunum törenine Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve emniyet personeli katıldı.
“HUZUR AÇISINDA ÖNEMLİ BİR ŞEHİRİZ”
İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası bahçesinde yapılan araç teslim programında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, “Bugün güzel ve hayırlı bir hizmete daha hep birlikte şahitlik yapıyoruz. 12 tane aracımızı il merkezimizde ve ilçelerimizde güvenlik hizmetlerinin daha iyi yapılması için faaliyete alıyoruz. Güvenlik bütün olmazsa olmazlar arasında ve en çok üzerinde durduğumuz hizmetlerden biridir. Bu hizmeti emniyet ve jandarma teşkilatımız vasıtasıyla yerine getiriyoruz. Afyonkarahisar’ımız güvenlik ve huzur açısından ülkemizin önde gelen illerinden birisidir. Bu başarıyı özveriyle çalışan güvenlik birimlerimiz ve halkımızın desteğiyle elde ediyoruz. Gerek uyuşturucu, ruhsatsız silah ve bıçak gibi asayişi sıkıntıya düşürecek hususlarda olsun, gerek mala karşı işlenen suçlar da başarılı ve öz verili bir şekilde tüm arkadaşlarımız çalışıyorlar. Bunun da karşılığını değerli halkımız yakinen görüyorlar.” dedi.
“MOTORİZE EKİPLERDEN VERİM ALDIK”
Afyonkarahisar’ın huzurlu bir şehir olmasının arkasında büyük bir emek, gayret ve çalışmanın olduğunu ifade ederek konuşmasına devam eden Vali Tutulmaz, “Bilindiği üzere huzurlu bir şehiriz. Ama bu huzur tabii ki kendiliğinden gelmiyor. Arkasında büyük bir emek, gayret ve çalışma var. Bunu da sağlıklı ve verimli bir şekilde yerine getirdik. Bugün 12 aracımızla birlikte polisimiz hizmetlerini daha verimli ve daha aktif bir şekilde yerine getirecekler. Daha önceki bir çalışmamızda da motorize ekiplerimizi halkın hizmetine sunmuştuk. Onda da çok verim aldık. İnşallah bu çalışmamızda da verim alacağız. Ben sağlıklı, huzurlu ve kazasız bir şekilde araçların kullanılmasını temenni ediyorum. Bu yönde de halkımıza daha huzurlu bir kente yaşamalarını sağlamamızı da Yüce Allah’tan diliyorum.” diye konuştu.
Konuşmanın ardından Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindekiler tarafından dua edilerek 12 adet kamyonetten 9 adeti İl merkezinde, 3 adeti de İlçe merkezlerinde hizmet veren Emniyet Müdürlüğü bünyesine dahil oldu.