Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İbrahim Hıdır, Türkiye’yi Temsil Edecek

9.Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası’nda K1 branşında şampiyon olan Afyonkarahisarlı İbrahim Hıdır Görgülü, başarısıyla milli takıma girmeye hak kazandı. Görgülü, Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek

9.Uluslararası Kick Boks Dünya

Türkiye Kick Boks Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan 9. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası tamamlandı. İstanbul’da yapılan şampiyonaya 48 ülkeden sporcu katılırken, Afyonkarahisarlı İbrahim Hıdır Görgülü, K1 branşında şampiyonluk kürsüsüne çıkarak Dünya Kupası’nın sahibi oldu.

Bu zaferle milli takıma girmeyi hak eden İbrahim Hıdır Görgülü, Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Afyonkarahisar spor camiasına büyük gurur yaşatan sporcu ve antrenörü Berkan Öner’i tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, başarılarının devamını diledi.

İbrahim Hıdır, Türkiye’yi Temsil Edecek

İBRAHİM HIDIR GÖRGÜLÜ KİMDİR?

İbrahim Hıdır Görgülü, 2004 yılında Afyonkarahisar Salar’da doğdu. Ağabeyinin desteği üzerine 15 yaşında spora başlayan İbrahim, Muaythai ve Kick Boks branşlarında kısa sürede önemli başarılar elde etti. 2022 muaythai Türkiye şampiyonu,  2022 muaythai dünya şampiyonu olan İbrahim2024 Kick boks Türkiye şampiyonu oldu. Dünya Kupasında da şampiyon olan İbrahim’in hedefinde Avrupa Şampiyonluğu var.