Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İclal Aydın AKÜ’lü öğrencilerle buluştu

Bu haberin fotoğrafı yok
İclal Aydın AKÜ'lü öğrencilerle buluştu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrenci kulüplerinden İşletme ve Ekonomi Kulübünün öğrencilere ve AKÜ personeline yönelik sunduğu hizmetlerinden Pozitif Card’ın 2. Lansman Gecesi kapsamında düzenlenen “İclal Aydın ile Şiir Dinletisi ve Söyleşi” adlı etkinlik, ANS Kampusü Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Pozitif Card sahiplerine indirim imkanı sağlayan Afyonkarahisar’daki çok sayıda işletme yetkilisinin de yer aldığı söyleşiye öğrenciler yoğun ilgi gösterdi

Pozitif Card 2. Lansman Gecesi programı, AKÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü Akademik Danışmanı Doç. Dr. Tuğrul Kandemir ile Kulüp Başkanı Ayşe Kaymak’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Ardından ney ve kanun dinletisi, AKÜ Halk Oyunları Topluluğunun halk oyunları ile AKÜ Kafkas Kültürünü Yaşatma ve Araştırma Kulübünün kafkas dans gösterisi katılımcıların beğenisine sunuldu. Ayrıca program kapsamında, Afyonkarahisar’daki çok sayıda firmanın katıldığı çekilişle de programa katılanlara çeşitli hediyeler verildi.
Ardından ünlü oyuncu ve şair İclal Aydın’ın öğrencilerle buluştuğu söyleşide, Aydın çocukluğundan bugüne hayatından önemli kesitleri öğrencilerle paylaştı. Aydın, babasının kendi hayatında önemli ve ayrı bir yere sahip olduğunu ifade ettiği söyleşide, Aydın’ın babasına yazdığı şiiri okuması duygusal anlar yaşattı. Söyleşi sonunda Doç. Dr. Tuğrul Kandemir, ünlü oyuncu ve şair Aydın’a katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti