Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM Mart toplantıları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi (İGM)
İGM Mart toplantıları sürüyor

İl Genel Meclisi (İGM) Mart ayı toplantılarının üçüncü birleşimi dün tamamlandı.
KADRO DEĞİŞİKLİĞİ
KABUL EDİLDİ
İl Özel İdaresi’nde bulunan 1 adet beşinci derece hukuk müşaviri ve bir adet 1’nci derece İlçe Özel İdare Müdürü kadroları münhal bulunan, ileride yapılacak atamaya esas olmak üzere bu kadroların kaldırılması konusu karara bağlandı. Sözü edilen kadroların yerine ikinci derece hukuku müşaviri ve bir adet 4’ncü derece İlçe Özel İdare Müdürü kadro ihdasının yapılmasını uygun gören komisyon raporları oybirliği ile kabul edildi. Bu yıl 6 kişi, 7’nci derece tekniker kadrosu karşılığında, 3 adet inşaat teknikeri, 2 adet harita teknikeri ve bir adet makine teknikerinin tam zamanlı ve sözleşmeli personel olarak çalıştırmak 1.350.00 TL net ücretin, yüzde 85 oranında ek ödeneğin 15 Mart 2018 tarihinden sonra ödenmesine karar verildi.
ANITKAYA’DA
SAĞLIK TESİSİ ONAYI
İl Özel İdaresi bütçesinden alımı yapılan Iveco marka aracın, İli Afet ve Acil Durum Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere devir edilmesine karar verildi. Merkez ilçeye bağlı Anıtkaya köyünde yer alan taşınmazlar üzerinde “Sağlık Tesis Alanı” amaçlı hazırlanan 1 paftadan ibaret 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliği ve eklerinin onaylanmasını uygun gören komisyon raporları oybirliği ile kabul edildi.
İMAR PLANI ONAYLANDI
Çay ilçesine bağlı Akkonak köyünde Güneş Enerji Santrali amaçlı hazırlanan, bir paftadan ibaret 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 5 paftadan ibaret 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve eklerinin onaylanmasını uygun gören komisyon raporu kabul edildi. 2018 Yılı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü programında bulunmayan ihtiyaç duyulan malzeme ve makinelerin akaryakıtının İdare ambarlarından verilmesi, yapım, bakım, onarım sırasında kullanılacak malzemelerin nakillerinde ve kazı işlerinde İdare’nin iş makineleri, araçları ve ekipmanlarının kullanımı, ilgili personelin görevlendirilmesi işleri yapımından önce Meclisi bilgi verilmesi şartıyla uygun görüldü. Meclisin Mart ayı 4’ncü toplantısı bugün yapılacak. >> Burcu Aydın’ın haberi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti