Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM toplantıları sürüyor

İGM Mart ayı toplantılarının

İGM Mart ayı toplantılarının ikinci birleşiminde komisyon raporları karara bağlandı

 

İl Genel Meclisi (İGM) Mart ayı toplantılarının 2. birleşimi dün sabah Meclis Toplantı Salonu’nda Meclis Başkanı Av. Burhanettin Çoban’ın idaresinde tamamlandı.
ÖZEL İDARE MÜLKÜNE TALEP VAR
Toplantı gündem dışı konuların okutulup rapor hazırlanmak üzere ihtisas komisyonlarına gönderilmesiyle başladı. Afyonkarahisar Eğitime Destek Derneği’nin İl Özel İdaresine ait Özel İdare İş Hanı 6. katta bulunan 66 numaralı bağımsız iş yerini kiralama talebi olduğu bildirildi. Bu iş yerinin satış ya da kira yolu olmak üzere ne şekilde değerlendirileceği önce komisyonlarda görüşülecek. İkinci gündem dışı madde olan 2020 Yılı Faaliyet Raporunun mecliste karara bağlanmadan önce komisyonlarda görüşülmek üzere ihtisas komisyonlarına oybirliği ile gönderildi.
9 İŞYERİ ÜZERİNDEKİ
TAHSİS KALDIRILDI
Gündemin 7. maddesinde yer alan Ballık Köy Muhtarlığına tahsis edilen, Kızılören ilçesine bağlı Ekinova köyünde bulunan taşınmaz üzerinde ki 9 adet işyeri üzerindeki tahsis kararının kaldırılmasını uygun gören komisyon raporu mecliste oybirliği ile kabul edildi. Emirdağ ilçesinin Yenidoğan Mahallesinde bulunan ve mülkiyeti İdareye ait taşınmaz üzerinde anaokulu olarak kullanılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edilmesine karar verildi. Dinar ilçesi Gençali köyü yolları parke, bordür ve kaldırım çalışmaları yapılan hak edişin tamamı ödenemediği için 188 bin liralık hak ediş miktarının Dinar KHGB’ne aktarılmasını uygun gören komisyon raporları kabul edildi. Meclisin Mart ayı 3. toplantısı bugün sabah yapılacak. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

Yağcı: İGM üyesi olarak memnun oldum

İYİ Parti Merkez İGM Üyesi Alper Yağcı, of rood programında Afyonkarahisar’ın etkin tanıtıldığını kaydetti

 

Program bitişinde katılımcılarla görüşme imkânı bulduğunu belirten Yağcı şunları söyledi: “Her ilden gelen spor klüplerinin temsilcileri birer konuşma yaptı. Kaba tabirle kendilerinin de söylediği ‘Aslında Afyon bizim için yoldan geçerken sucuk, lokum alınan sadece bir il görünümündeydi. Yaşadığımız iki gün gösterdi ki Afyonkarahisar gerçekten gizemli bir şehir. Gezilmesi, tanınması tanıtılması gereken bir şehirdir.’ dediler. Dört dakika süren bir tanıtım videosu hazırlanmış. Bu vesile ile İhsaniye ilçemizin İGM üyelerinin üstün gayretlerine teşekkür etmek istiyorum. İhsaniye de yapılan tesisleşmelere hayran kalınmış. Federasyon AS Başkan Mahmut Bey İGM Başkanı Sayın Burhanettin Çoban hakkında çok güzel sözler sarf etti. Meclis Üyesi olarak yaptığımız çalışmaların karşılık bulmasından ve bu duyduklarımdan büyük memnuniyet duydum. Gerçekten Kapadokya’yı yakalayabilecek seviyde bir Frig Vadisi ve Emre Gölü var. Afyonkarahisar’ın tanıtımı tam yapılıp projeler hayata geçirildiğinde inşalah Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’in koyduğu hedefin çok üzerine çıkacak bir noktaya ulaşılacak.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti