Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM üyeleri, Geçerken Uğradım filmini izledi

İGM Üyeleri, geliri Afyon

İGM Üyeleri, geliri Afyon Eğitim Vakfı’na bağışlanacak olan Geçerken Uğradım filmini izledi

 

Afyonkarahisar’ın tarihi ve turistik güzelliklerini tanıtan, hemşehrilerimizin misafirperverliğini anlatan Geçerken Uğradım filmi ilgi görüyor. İl Genel Meclisi (İGM)Üyeleri, Mart ayı ikinci oturumunun ardından Afium Outlet ve Eğlence Merkezi’ne giderek Geçerken Uğradım filmini izledi.
Film gösteriminin akabinde değerlendirme yapan İGM Üyeleri, “Bu film, ilimizi anlatıyor. Filmin gelirinin Afyon Eğitim Vakfı’na bağışlanacak olması bizim için çok önemli. Bu filmi izleyen herkes, aynı zamanda gençlerimizin eğitimine de destek olacak.” dediler.

 

İGM Mart toplantıları sürüyor

 

İGM Mart ayı toplantılarının ikinci birleşimi dün tamamlandı. Toplantı gündeminde yer alan talep ve ihtiyaçlar rapor hazırlanması için ilgili ihtisas komisyonlarına gönderildi

 

Toplantı gündem dışı bir konunun okutulup komisyonlara gönderilmesiyle başladı. Gündem dışı talepte Evciler İlçesi’ne bağlı Gökçek Köyü’nde köyiçi mevkii 6 pafta, 3108 parselde kayıtlı Hazineye ait taşınmazın Belediye Hizmet Alanı olan imar durumunun Ticaret Alanı ve Resim Kurum alanı olarak değiştirilmesi isteniyor.
Merkeze bağlı Anıtkaya Köyü’nde bulunan ve mülkiyeti İl Özel İdaresi’ne ait tapunun 166 ada 1 numaralı parselinde kayıtlı taşınmazın üzerine yapılan düğün salonunun teslim edildiği ve elektrik abonesi olunması için, Anıtkaya Köy Muhtarlığı adına tahsis edilmesi konusu ilgili komisyonlarda görüşülecek. Gündemin 8. maddesinde yer alan Sultandağı İlçesi Üçkuyu Köyü’nde bulunan, mülkiyeti İl Özel İdaresi’ne ait, tapunun 119 ada, 2 numaralı parselinde kayıtlı arsa vasfındaki taşınmazın üzerinde, Türkcell baz İstasyonu bulunması nedeniyle Köy Muhtarlığı tahsis talebi ilgili komisyonlara rapor hazırlanması için gönderildi. Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü Kurumsal Kodu altında bulunan Jandarma Nezarethane Yapımı için ayrılan 100.000,00 tl ödeneğin, Yaylabağı Jandarma Karakol Komutanlığı Yapımı işine aktarılması konusunun komisyonlara havale edildi. Meclisin Mart ayı toplantılarının 3. birleşimi bugün sabah saat 10:30’da Meclis Toplantı Salonunda başlayacak. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti