Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM’de 5 madde görüşüldü – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi Mayıs
İGM’de 5 madde görüşüldü

İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantıları devam ediyor. Salih Sel’in Başkanlığı’nda toplanan Meclis’te 11 gündem maddesinin beşi görüşüldü.
Hocalar Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin hizmet alanındaki köylerde kullanılacak olan kamyon alımı için, ödenek tahsis değişikliğinin yapılması konusundaki komisyon raporları 5 red oyakarşınoy çokluğu ile kabul edildi.
Sultandağı İlçesi Yenikarabağ ile Taşköprü Köylerine hizmet eden su kuyusundan Sultandağı İlçe Merkezine 10 kilometre mesafede bulanan Çotur Çiftliği Mevkiindeki 19 hanenin su ihtiyaçlarının giderilmesi için protokol yapılması konusundaki raporları 5 red oya karşın oy çokluğu ile kabul edildi.
İl Özel İdaresine ait, Afyonkarahisar Merkez Örnekevler Mahallesi Özel İdare Lojmanları altındaki 3 nolu işyerinin kiraya verilmesi konusundaki komisyon raporları oy birliği ile kabul edildi.
İhsaniye Ayazin Köyü’ndeki 4 derslikli ortaokulu, yetersiz olduğundan dolayı ilave 2 derslik yapılması ve yemekhane ile tuvaletlerin yenilenmesi konusundaki komisyon raporları oy birliği ile kabul edildi. Bolvadin İlçesi’ne yapılan spor tribününe koltuk alımı ve montesi için ödenek aktarılması konusundaki komisyon raporları oy birliği ile kabul edildi.
Toplantı bugün Dazkırı’da yapılacak olan 4. birleşim detaylarının aktarılması ile tamamlandı.

 

Yağcı ‘Hayırlı Olsun’a geldi

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Alper Yağcı, İGM’deki İYİ Parti Grubu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

 

İl Genel Meclisi’nde Grup kuran İYİ Parti’ye ilk ziyaret İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Alper Yağcı’dan geldi. Yağcı’yı yaptığı ziyarette İYİ Parti Grup Başkan Vekili İsa Çağa, Grup Üyeleri İbrahim Acar, Halis Bal ve Nazmiye Kılçık ağırladı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti