Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM’de Mayıs ayı toplantıları başladı

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi
İGM’de Mayıs ayı toplantıları başladı

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantıları dün yapılan ilk oturumla başladı. Açılış ve yoklama sonrasında ilk gündem maddesi ile başlayan ilk toplantıya Salih Sel başkanlık yaptı.
Toplantıda ele alınan 5 gündem maddesi görüşüldü ve ilgili komisyonlara havale edildi.
Toplantıda konuşan Meclis Başkanı Salih Sel, MHP İl Genel Meclis üyesi Mehmet Karagöz’ün Milletvekili Aday Adaylığı için Meclis Üyeliği görevinde istifa ettiğini açıkladı. Karagöz’ün yerine Hüseyin Özdinç’in geldiğini söyleyen Sel, Özdinç için oylama yaptırdı. Yapılan oylamada Özdinç’in Meclis üyeliği İYİ Partili üyelerin 3 ret oyuna karşı oy çokluğu ile kabul edildi. Özdinç ayrıca MHP İGM Üyeleri’nin önerisi ile Karagöz’den boşalan komisyona görevlendirildi. Karagöz’ün istifa etmesinden sonra MHP İGM Grup Başkanlığı görevine Haydar Serdaroğlu Grup Başkan Vekili olarak görevlendirildi.
Ayrıca daha önce MHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçen İsa Çağa, İbrahim Acar, Nazmiye Kılçık ve Halis Bal Meclis’te ilk defa oluşturulan İYİ Parti masalarında yerini aldı. Ayrıca İsa Çağa, İYİ Parti İGM Grup Başkan Vekili oldu.
“DESTEKLERİNİZ İÇİN
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Mayıs ayı ilk toplantısında Kocatepe (Büyükkalecik) Beldesinde bulunan İmam Hatip Okulu öğrencileri ve Okul Müdürü Murtaza Aytekin de yer aldı. Beldeye yapılan okul için Meclis üyelerine teşekkür eden Aytekin, “Bizleri buraya kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bizim amacımız Büyükkalecik beldemizin eğitimine katkıda bulunmak. 8 yıldır görev yapıyorum. Gün geçtikçe eğitim kalitemiz artıyor. Başarılı öğrencilerimiz artıyor. Yeni bir binamız yapıldı geçen yıl. Bizde binamızın bahçesine bin 100 fidan diktik. İnşallah biz oraya kütüphane yaptırmak istedik. Başkanımıza durumu illettik ve kendisi de bizi kırmadı. İnşallah bu yıl kütüphanemiz yapılacak. Destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.
Toplantı çıkışında Başkan Sel’i makamında ziyaret eden İmam Hatip Okulu öğrencileri ve Okul Müdürü Murtaza Aytekinbir süre Sel ile sohbet etti. Daha sonra Okul Müdürü ve öğretmenler, öğrencilerin yaptığı kara kara kalem çalışması olan Başkan Salih Sel’in AFJET Afyonsporlu formalı resmini Sel’e hediye etti.

 

 

Karagöz veda etti

 

2014 yerel seçimlerinde MHP Afyonkarahisar İl Genel Meclis üyesi olan Mehmet Karagöz, MHP’den Milletvekili aday adayı olmasının ardından hem il başkanlığından hem de Meclis Üyeliği’nden istifa etti. İstifası sonrasında Mayıs ayı meclis toplantısına katılan Karagöz, üyelerle önce helalleşti, sonra da onlara veda etti

Mayıs ayı ilk toplantısına MHP İGM Grup Başkanlığı ve Meclis üyeliğinden; Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifa eden Mehmet Karagöz de katıldı. MHP Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Mehmet Karagöz, aday adayı olmadan önce yürüttüğü İGM Grup Başkanlığı ve Meclis üyeliği görevinden istifa etmişti. İstifasının ardından mecliste konuşma yapan Karagöz, “Ben hakkımı helal ediyorum. Sizler de bana edin. Uzun yıllar boyunca görev yaptık. Görev süremiz boyunca mutlaka bazı konularda karşı karşıya da gelindi. Bunlar görevim gereği idi. Bunu tadında da bıraktık ve güzel bir meclis çalışması yaptık. Son dönemde meclis başkanımızı oy birliği ile seçtik. Bu da birlik ve beraberliğin göstergesi idi. Bu gün Allah nasip etti. Milletvekili aday adayı olarak aranızdan ayrıldım. Hakkınızı helal edin. Benden yana tüm haklarım helal olsun” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti