• Haberler
  • Genel
  • İGM’nin Ocak toplantıları bugün noktalanacak

İGM’nin Ocak toplantıları bugün noktalanacak

İGM Ocak ayı toplantılarının sonuncusu bugün yapılacak. Toplantıda ihtisas komisyonlarından gelen raporlar karara bağlanacak İl Genel Meclisi (İGM) Ocak ayı toplantılarının dördüncü birleşimi dün tamamlandı. Ocak ayı toplantılarının beşinci ve sonuncu birleşimi bugün yapılacak.ORTAK SALON YAPIMI DEĞERLENDİRİLECEK İGM Başkanlığına sunulan çeşitli önergelerin ilgili komisyonlarda değerledirilmesine karar verildi. Sultandağı ilçesine bağlı Çamözü ve Akbaba köylerinin ortak [&hellip]

İGM'nin Ocak toplantıları bugün noktalanacak

İGM Ocak ayı toplantılarının sonuncusu bugün yapılacak. Toplantıda ihtisas komisyonlarından gelen raporlar karara bağlanacak

İl Genel Meclisi (İGM) Ocak ayı toplantılarının dördüncü birleşimi dün tamamlandı. Ocak ayı toplantılarının beşinci ve sonuncu birleşimi bugün yapılacak.
ORTAK SALON YAPIMI
DEĞERLENDİRİLECEK
İGM Başkanlığına sunulan çeşitli önergelerin ilgili komisyonlarda değerledirilmesine karar verildi. Sultandağı ilçesine bağlı Çamözü ve Akbaba köylerinin ortak kullanımına sunulmak üzere salon yapımı isteğinin ileriki yıllarda değerlendirilmesini uygun gören Plan Bütçe komisyon raporu oybirliği ile kabul edildi. İhsaniye ilçesine bağlı Beyköyü yolunun keskin virajlarının ve dik olan yolun düzeltilmesi için İl Özel İdaresi’nce gereğinin yapılmasını uygun gören İmar Bayındırlık komisyon raporu oybirliği ile kabul edildi.
KOMİSYON RAPORLARI OYLANDI
İscehisar ilçesine spor salonu yapımı, Sinanpaşa ilçesine suni tohumlama hizmet alım projesi ve Kızılören ilçesinde İlçe Milli Eğitim ve Halk Merkezi Müdürlüğü’nce kullanılmakta olan gençlik merkezine ihata duvarı yapımı için talep edilen ödenek taleplerinin bütçe yetersizliği gerekçesiyle önümüzdeki yıllarda değerlendirilmesini uygun gören Plan Bütçe komisyonu raporu kabul edildi. İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesi sınırları içinde bulunan, mülkiyeti Döğer Belediyesine ait arsanın, İmam Hatip Ortaokulu yapılması için İl Özel İdaresine bedelsiz devrini uygun gören İmar Bayındırlık komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi.
İSTASYON SATIŞI UYGUN GÖRÜLMEDİ
Çay ilçesi Akkonak Belediye Başkanlığının 4 Ekim 2013 tarih ve 8 numaralı meclis kararı ile İller Bankası’ndan teminat mektubu kullanarak yurt içi bankalardan kredi kullanılmasına yetki verilmesini uygun görmeyen İmar ve Bayındırlık komisyon raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Evciler ilçesi Gökçek Belediyesine ait akaryakıt istasyonunun satışını uygun görmeyen İmar Bayındırlık komisyon raporu oybirliği ile kabul edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme