Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İHH yetimleri sevindiriyor – Kocatepe Gazetesi

İHH tarafından 103 Afyonkarahisarlı
İHH yetimleri sevindiriyor

İHH tarafından 103 Afyonkarahisarlı yetime her ay 100 TL maddi yardım sağlandığı, her bayramda yine İHH tarafından bayramlık kıyafet sağlanan yetim sayısının da her geçen yıl arttığı bildirildi.
Afyon İHH Yönetim Kurulu Üyesi ve Yetim Çalışmaları Koordinatörü Yakup Saban İHH’nin Afyonkarahisar’daki yardım çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktardı. İHH’nin yardım çalışmalarının dünya genelinde sürdüğünü hatırlatan Yakup Saban, “Afyon İHH İnsani Yardım Derneği olarak sorumluluklarımızın farkındayız. Hâlihazırda Afyon İHH olarak öz kaynaklarımızla 39 ve genel merkezimizin desteğiyle 64 olmak üzere toplamda 103 Afyon’lu yetimimize her ay 100 TL düzenli maddi destek sağlanmaktadır” dedi. Dönemsel olarak binden fazla Afyon’lu yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğa ulaşarak destek olma noktasında çalıştıklarını belirten Saban, “Ayrıca “Bin Bayramlık Bin Gülümseme” sloganıyla dört yıl önce başladığımız çalışmayla 2014 yılında 327, 2015 yılında 639, 2016 yılında 1728, 2017 yılında 1861 yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğumuza; bayram sevincini doyasıya yaşasınlar diyerek, bağışçılarımızın destek ve katılımıyla 100 TL tutarında bayramlık kıyafetler hediye edilmiştir” dedi.
Afyonkarahisar merkezi, ilçeleri ve kasabalarından çocuklara bağışçıların desteğiyle bayramlık kıyafet hediye edildiğini belirten Saban, şu bilgileri aktardı: “İnşallah 27 Mayıs Pazar günü Dinar ve Sandıklı’da; 31 Mayıs Perşembe günü Bolvadin, Bayat ve mülteci çocuklarımıza; 2 Haziran Cumartesi günü Şuhut’ta olmak üzere Ramazan ayı sonuna kadar bayramlık kıyafet hediyesi çalışmamız devam edecektir. Bu bağlamda Ramazan ayı çalışmalarımızın devam ettiğini, bayramlık kıyafet hediyesi, fitre, bağış ve zekatlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Afyonkarahisar Belediyesi karşısındaki dernek binamızdan ve Kadınana İmam Hatip Ortaokulu önündeki standımızdan kabul ettiğimizi hatırlatmak isteriz.  Bizim için büyük bir mutluluk olan yetim yavrularımızla birlikte olabilme bahtiyarlığını, bu kutlu çalışmaya gönül veren, yetimi kendi öz yavrusu olarak bilip gecesini gündüzüne katan kıymetli yetim dostu gönüllülerimizle, hayırsever bağışçılarımızla paylaşıyor, onlara teşekkürü bir borç biliyoruz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti