Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İhsaniye’de icradan binalar satılacak

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde bin

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde bin 462 metrekare arsa üzerindeki 2 ve tek katlı binalar ve müştemilatı mahkemeden satılacak

 

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Taşınmazın bulunduğu konum itibariyle herhangi bir altyapı ve ulaşım soru yoktur.

Düzgün bir topografik yapıya sahip, etrafında otellerin bulunduğu, Belediye Başkanlığına 50 metre, belde merkezine 150 metre ve Afyonkarahisar il merkezine 21 kilometre mesafededir. Dava konusu taşınmaz içinde tapu kayıtlarında belirtilen ahşap ev yıkılmış, ahşap evin batısında taban alanı 80,37 metrekare olan iki katlı kargir ev vardır. Kuzeyinde 128,33 metrekare alanlı iki kat + çekme katı olan betonarme bina ve 11,00 metrekarelik müştemilatı vardır. Yapıların ön ve yan taraflarında 34,35 metre uzunluğunda ve 1.50 metre yüksekliğinde olmak üzere toplam 51,53 metrekare taş duvar vardır. Taşınmazın batısında iki kat + çekme katlı betonarme binanın olduğu, iki katlı binanın taban alanının 128,33 metrekare olduğu, çekme katının ise 40,00 metrekare olduğu, binanın yaklaşık 30 yaşında olduğu tespit edilmiştir. Betonarme yapının dış cephesi boyalıdır, ahşap çatı üzeri kiremit örtülü, soba ile ısınıldığı, zemin katta geniş bir antre olup zemini mermer, duvarlar ile tavanları plastik boyalı, üç oda, mutfak, tuvalet, banyo vardır. Taşınmazın birinci satışı Afyonkarhasar Belediyesi Mezat Salonu’nda 10 Ocak 2022 tarihinde 14.00-14.05 saatleri arasında yapılacak. Satış olmazsa ikinci satış aynı yer ve saatte 7 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

 

Detaylı bilgi için tıklayınız.